Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456
Pokaż wyniki od 51 do 52 z 52

Wątek: g9/g10/450d/1000d

Coś już napisał Awatar troll
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Witam.

I niby czego te zdjęcia mają dowodzić? - bo mam wrażenie że "pojechane" ciutkę PS'em - przynajmniej część. Poza tym exifów tam nimaaaa - a "niema takiej rury na świecie której się nie da odetkać" cytując klasyka :-D i każdy pisać może co mu ślina na pióro przyniesie.
    Owszem widziałem zawodowca który na ślubie wspomagał się G XX - ale w bardzo określonych i chyba "łatwych" warunkach.
    Poza tym Panasonic to może niech nadal telewizory i telefony produkuje .
    Aczkolwiek jako prezent komunijno / końcoworoczny jest OK. Od czegoś trza zacząć.

Pozdrawiam

Coś już napisał

Domyślnie

Michobo napisał:

masz ubytki w swojej wiedzy Przejrzyj dokładnie- raz jeszcze katalog Canona. Szkło o którym mowie kiedys kosztowało mnie 5k - teraz jest 1k droższe

Kolego to Ty masz ubytki w swojej wiedzy, tak jak napisał kolega nie ma takiego obiektywu!!! Jest owszem 16-35L f/2,8 z serii I i II, ale żaden z nich nie posiada stabilizacji... więc chyba nie miało się tego szkiełka co? Przestań się kompromitować i daj już sobie spokój z wypisywaniem głupot bo się ośmieszasz.

Pisząc doświadczony praktyk miałem na myśli fotografię zawodową... stąd mam wiele na ten temat do powiedzenia. Blisko dziesięć lat jako fotograf i czternaście lat w zawodzie fotoreportera daje mi pojęcie w temacie, a moja wypchana torba świadczy tylko o poważnym podejściu do pracy.
    Dawno nie wdawałem się w dyskusję ze smarkaczami... szkoda, że to tylko internet, może zaimponował bym Ci wiedzą i doświadczeniem w realu

PS
    Drugi z kolegów napisał Ci dosadnie na temat zdjęć... brakuje exif, więc nawet nie wiadomo jakim aparatem zostały wykonane. Ponadto nie ma w nich nic nadzwczajnego jak już napisałem wcześniej.
    Chcesz wiarygodnych sampli to kieruj się wiarygodnymi źródłami, a nie opiniami marketingowców np tu:

http://www.dpreview.com/reviews/panasonicdmclx3/

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456

Uprawnienia umieszczania postów