Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 59

Wątek: [kalina] Nad Motławą

Początki nałogu Awatar Troyan

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez xmartyx Zobacz posta
    Hehe, nie jestem autorytem, i nigdy nie bede, mam natomiast prawo zasmiac sie komus prosto w twarz
    Postawa smarkacza, który myśli, że innych może strofować kiedy jednocześnie wg tych samych kryteriów powinien wogóle nie zagladać na jakiekolwiek forum. Mi zarzucasz że z moich wypowiedzi bije sporo jadu a sam ferujesz nieprzyjemne wyroki, gdybym nie miał dystansu do takich bzdur (pt. I tak Troyan, to nie twoja WINA, ze nie zrobisz nigdy TAKICH zdjec) mógłbym się nawet oburzyć, zasmucić a kto wie...może nawet się pociąć

Nie dorosłeś jeszcze do internetu koleżko. Z mojej strony EOT, wrzucam Cię na ignora.
    Założyłem sobie FOTOBLOGA

xmartyx
    Guest

Domyślnie

Wszystkiego dobrego mimo wszystko i wiecej szacunku do tworczosci innych, szczegolnie, gdy jest na takim poziomie jak tutaj ;p

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

Czy leci z nami pilot? Vitez łer ar ju.

Wracając do tematu - chciał bym kiedyś coś przynajmniej w małym stopniu dobrego wypłodzić, oj długa droga, długa...

Początki nałogu
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Jestem z Gdańska to się wypowiem
    Jeśli chodzi o nr 1 to poza efektem z Tilt Shifta nic ciekawego. Może wpisuje się w całą serię, ale jako pojedyncze zdjęcie.
    Numery 2 i 3 poprawne, ładne fajna obróbka, ogólnie podobają się.
    Numer 4 w lewym dolnym roku ten kawałek szyldu rozprasza strasznie i burzy całą harmonię zdjęcia.
    Numer 5 świetny kadr, może trochę obróbka przesadzona. Nie pasuje do serii, ale samo w sobie jest rewelacyjne.
    Poza tym nie podoba mi się to, że zdjęcia 3 i 4 mają nie zachowane proporcje boków.

tand1912
    Guest

Domyślnie xmartyx

Cytat Zamieszczone przez xmartyx Zobacz posta
    Jendryn - to nie zawody. Ja nikomu nie musze nic udowadniac, i to nie ja zaczalem pisac o tym ze blur jest z PSa. Jak widac, niektorym ciezko przelknac fakt, ze pewne zdjecia sa dla nich nieosiagalne Ja nawet nie mam zamiaru probowac, ale wiekszosci brak odwagi zeby to przyznac i wola czepiac sie bezmyslnie *******.
    Chłopie - Ty sam nie Wiesz co piszesz. Skąd Wiesz co komu jest ciężko przełknąć? Na jakiej podstawie wypowiadasz się jakie zdjęcia są dla kogo osiągalne a raczej jakie nieosiągalne? Czy wiesz że praktyka czyni mistrza? Ja właśnie po to jestem wiernym obserwatorem tego forum - chcę się nauczyć dobrej fotografii. I nauczę się oglądając, czytając opinie innych i dając swoje opinie innym. SUBIEKTYWNIE (sprawdź znaczenie tego słowa w słowniku wyrazów obcych).W przeciwieństwie do Ciebie znam swoje słabości, jestem wobec nich pokorny i..cierpliwie się uczę, a opisując kogoś zdjęcia nie robie tego bezmyslnie - jak to nieładnie okreliłeś lecz wyrażam swoją (UWAGA drugi raz nieznane słowo!!!) subiektyuwną opinię do której mam 100% prawo. Opisuje zdjęcie a nie osobe która je zrobiła w przeciwieństywie do Ciebie, który nie masz pojęcia kim jestem. Ja moje wnioski o Tobie wyciągam z Twoich szczeniackich, niezrozumiałych wypowiedz - moja 13oletnia córka wyraża się podobnym tonem ale ona ma do tego prawo bo ma dopiero 13 lat i dopiero uczy sie zycia. Tak więc zanim zaczniesz oceniać inne osoby spróbuj wysilić mózgownicę (to chyba już potrafisz?) i ugryź się w język zanim coś napiszesz.

Początki nałogu Awatar adikPL
    Miasto
    Będzin

Domyślnie

bardzo dobre fotografie. 5 wyśmienita. z przyjemnoscia się ogląda Twoje prace!
    www.adriankordas.blogspot.com
    -------------------------------
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Bywalec Awatar LemonR
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Jakiś czas temu (2007r.) pewna przyszła młoda para zatrudniająca mnie jako fotografa powiedziała, że chcą mieć takie zdjęcia a ta pani ma już termin zajęty - dostałem link do galerii kaliny. Poinformowałem ich że to bardzo wysoko podniesiona poprzeczka ale spróbuję. Dzisiaj jak się trafi ktoś taki to odpowiem "przykro mi ale tak dobre zdjęcia robi tylko ta pani".
    P.S.
    Para z 2007r była z moich efektów zadowolona chociaż do poprzeczki nawet się nie zbliżyłem.

Coś już napisał Awatar Virtuoz
    Miasto
    Gryfino

Domyślnie

Kalina - BRAWO! Twoje zdjęcia są tym, co lubię.
    Patrzysz na całość i się podoba, szukasz szczegółów - i zachwyt powraca. Super.
    Poza tym, chcę zwrócić uwagę na rameczki. Takie to wszystko fajnie skomponowane.
    Na 4. w oknie nad parką sieci szkieletor? WOW!
    1Dx + eLki, zoomy, stałki, lampki i gadżety

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

Ania, piąteczka miodzio, natomiast mnie się osobiście nie podoba efekt z TSa

Paweł Paśnik
    Guest

Domyślnie

Aniu jak zobaczyłem tą serie pierwszy raz na blogu to pomyślałem, że ostatnio na Twoich zdjęciach bardziej niż kiedykolwiek widać godziny spędzone w kinie. Ten set kojarzy mi się z filmowym najazdem kamery. Mi się podoba i razem, i każde z osobna.
    A TSem z chęcią bym się pobawił

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów