Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 59

Wątek: [kalina] Nad Motławą

Mieszany widok

xmartyx
    Guest

Domyślnie

Kalina ja nie wiem jak Ty mozesz wystawiac zdjecia na forum, gdzie ludzie nie maja podstawowej wiedzy na temat fotografii. TS myla z blurem z PSa, a zamiast sobie kupic EIZO, to wygaduja jakies glupoty, bo sa z technologia do tylu...

Zdjecie numer 1 to bajka.

tand1912
    Guest

Domyślnie

[QUOTE=xmartyx;659148]Kalina ja nie wiem jak Ty mozesz wystawiac zdjecia na forum, gdzie ludzie nie maja podstawowej wiedzy na temat fotografii. TS myla z blurem z PSa, a zamiast sobie kupic EIZO, to wygaduja jakies glupoty, bo sa z technologia do tylu...

xmartyx - nie wiem czy to miejsce jest odpowiednie na wypowiedzi ociekające wazeliną. Może poproś Kalinę o adres e-mail lub telefon...będzie prościej? Dla przypomnienia - każdy ma prawo napisac co sądzi o zdjęciach i jest to jego subiektywna opinia. Nie oceniam wiedzy ludzi lecz zdjęcie - Tobie także to radzę. Tobie gratuluję dogłębnej wiedzy - bo sądząc z wypowiedzi Jesteś alfą i omegą w temacie fotografii. Może czas pomyśleć o wykladach w szkole fotografii...?
    Kalina - widze że jesteś typem kobiety która nie odpuszcza i lubi napisać ostatnia. Dobrze więc. Miej satysfakcję.

xmartyx
    Guest

Domyślnie

Nie spinaj sie, nie Twoja wina, ze nie potrafisz odroznic PSowego blura od TSa... ja tez nie mialem jeszcze do czynienia z owymi obiektywami, ale z wyglaszaniem takich koementarzy jak Ty powstrzymalbym sie, szczegolnie pod takimi zdjeciami. peace!

Początki nałogu Awatar Troyan

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez xmartyx Zobacz posta
    Nie spinaj sie, nie Twoja wina, ze nie potrafisz odroznic PSowego blura od TSa... ja tez nie mialem jeszcze do czynienia z owymi obiektywami, ale z wyglaszaniem takich koementarzy jak Ty powstrzymalbym sie, szczegolnie pod takimi zdjeciami. peace!
    Wina ? A co to za nieznajomość technikaliów sie wyroki stawia ? Nie bądź śmieszny

A tekst pt. "szczegolnie pod takimi zdjeciami" rozbraja.

Zaczyna się z tego robić wątek w rodzaju "Kalina wielkim fotografem jest i basta" co mnie dziwi "szczegolnie pod takimi zdjeciami"
    Założyłem sobie FOTOBLOGA

Dopiero zaczyna Awatar Jendryn
    Miasto
    Frankfurt am Main,DE

Domyślnie

chłopie wrzuc na luz bo gadasz pierdoły jak potłuczony... brak mi słów jak czytam takie płytkie wypowiedzi... pokaż co sam potrafisz... żenada
    C5D C28 C50 C85 S15-30 11.05.09 pożegnałem Nikosia ....

xmartyx
    Guest

Domyślnie

Jendryn - to nie zawody. Ja nikomu nie musze nic udowadniac, i to nie ja zaczalem pisac o tym ze blur jest z PSa. Jak widac, niektorym ciezko przelknac fakt, ze pewne zdjecia sa dla nich nieosiagalne Ja nawet nie mam zamiaru probowac, ale wiekszosci brak odwagi zeby to przyznac i wola czepiac sie bezmyslnie *******.

tand1912
    Guest

Domyślnie xmartyx

Cytat Zamieszczone przez xmartyx Zobacz posta
    Jendryn - to nie zawody. Ja nikomu nie musze nic udowadniac, i to nie ja zaczalem pisac o tym ze blur jest z PSa. Jak widac, niektorym ciezko przelknac fakt, ze pewne zdjecia sa dla nich nieosiagalne Ja nawet nie mam zamiaru probowac, ale wiekszosci brak odwagi zeby to przyznac i wola czepiac sie bezmyslnie *******.
    Chłopie - Ty sam nie Wiesz co piszesz. Skąd Wiesz co komu jest ciężko przełknąć? Na jakiej podstawie wypowiadasz się jakie zdjęcia są dla kogo osiągalne a raczej jakie nieosiągalne? Czy wiesz że praktyka czyni mistrza? Ja właśnie po to jestem wiernym obserwatorem tego forum - chcę się nauczyć dobrej fotografii. I nauczę się oglądając, czytając opinie innych i dając swoje opinie innym. SUBIEKTYWNIE (sprawdź znaczenie tego słowa w słowniku wyrazów obcych).W przeciwieństwie do Ciebie znam swoje słabości, jestem wobec nich pokorny i..cierpliwie się uczę, a opisując kogoś zdjęcia nie robie tego bezmyslnie - jak to nieładnie okreliłeś lecz wyrażam swoją (UWAGA drugi raz nieznane słowo!!!) subiektyuwną opinię do której mam 100% prawo. Opisuje zdjęcie a nie osobe która je zrobiła w przeciwieństywie do Ciebie, który nie masz pojęcia kim jestem. Ja moje wnioski o Tobie wyciągam z Twoich szczeniackich, niezrozumiałych wypowiedz - moja 13oletnia córka wyraża się podobnym tonem ale ona ma do tego prawo bo ma dopiero 13 lat i dopiero uczy sie zycia. Tak więc zanim zaczniesz oceniać inne osoby spróbuj wysilić mózgownicę (to chyba już potrafisz?) i ugryź się w język zanim coś napiszesz.

Początki nałogu

Domyślnie

ukłony Kalino

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

Czy leci z nami pilot? Vitez łer ar ju.

Wracając do tematu - chciał bym kiedyś coś przynajmniej w małym stopniu dobrego wypłodzić, oj długa droga, długa...

Początki nałogu
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Jestem z Gdańska to się wypowiem
    Jeśli chodzi o nr 1 to poza efektem z Tilt Shifta nic ciekawego. Może wpisuje się w całą serię, ale jako pojedyncze zdjęcie.
    Numery 2 i 3 poprawne, ładne fajna obróbka, ogólnie podobają się.
    Numer 4 w lewym dolnym roku ten kawałek szyldu rozprasza strasznie i burzy całą harmonię zdjęcia.
    Numer 5 świetny kadr, może trochę obróbka przesadzona. Nie pasuje do serii, ale samo w sobie jest rewelacyjne.
    Poza tym nie podoba mi się to, że zdjęcia 3 i 4 mają nie zachowane proporcje boków.

Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów