Mam pytanie czy karta CompactFlash SanDisk / ULTRA II 2.0 GB będzie współpracować z Canonem 300D, tzn czy aparat ja poprawnie rozpozna wielkość??
Mam pytanie czy karta CompactFlash SanDisk / ULTRA II 2.0 GB będzie współpracować z Canonem 300D, tzn czy aparat ja poprawnie rozpozna wielkość??
ja mam taką w 350D i sprawuje się świetnie, z tego co czytałem o 300 - też nie powinno być żadnych problemów
Jest to dośc duzy wydatek a nie chcial bym potem kombinować jeśli by byla niedobra.
Ten sandisk jest w cenie 400plnZamieszczone przez akustyk
a są tańsze???
Mozesz podac jakiegos linka do SanDiska Ultra II 2GB w tej cenie? Bo na Allegro jakos nie chca byc tansze niz 599,99 zlZamieszczone przez TomeG
![]()
kupuje od kolegi z Niemiec popytam może da rade jeszcze dla Ciebie nie wiem czemu taka cena (mogę sie tylko domyslacZamieszczone przez kavoo
![]()
Nie zawracaj sobie glowy, tak tylko z ciekawosci sie pytalem. I podobnie jak ty - tez moge sie tylko domyslac ;-)Zamieszczone przez TomeG
Nie masz racji. Różnica jest - szczególnie przy zdjęciach seryjnych i RAW-ach.Zamieszczone przez akustyk