Strona 13 z 16 PierwszyPierwszy ... 31112131415 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 154

Wątek: [BeatX] Portrety

Pełne uzależnienie Awatar BeatX
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Wygląda na to że nie przeczytałeś choćby jednej książki o podstawach fotografii zawierającej informacje na temat kompozycji.
    - przyznaje, nie czytalem
    moje poczatki z fotografia to leksykon multimedialny "nauka fotografii national geographic", gdzie zawarte sa miedzy innymi ogolne informacje o zasadach i kanonach kompozycji.

ale nie w tym rzecz, troche za bardzo sie zagalopowales w swoich opiniach i kilka kwestii musze sprostowac.
    przede wszystkim gdybys przejzal moj watek o kilka podstron wstecz to zaowazyl bys, ze moje zdjecia podobaja sie wiekszosci przegladajacych
    zaowazyl bys rowniez, ze bardzo dobrze znane mi sa zasady kompozycji i ekspozycji, ktorych brak mi zarzucasz - tyle, ze na zdjeciach na ostatniej serii chcialem troche poeksperymentowac.
    czyli dwa razy minales sie z prawdą, prawda?
    jezeli chodzi o opinie o zdjeciach jakie otrzymuje (mam na mysli te, z ostatniej serii).. no coz, znam opinie zaledwie trzech osob ;]
    nie uwazasz zatem, ze troche na wyrost jest napisac:

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Ale skoro już wybierasz publikację swoich niepoprawnych zdjęć to nie dziw się opiniom, jakie otrzymujesz.
    gdyby tu bylo z dziesieciu komentujacych, i wszyscy na nie - ok, to cos znaczy :>
    ale przy aktualnej frekwencji uwazam, ze okreslenie przez ciebie zdjec jako "niepoprawne" jest nie fair.
    no chyba, ze sa niepoprawne w twoim mniemaniu - wtedy spoko, niech sobie beda
    ale to zaznacz, ze "w moim mniemaniu zdjecia sa takie srakie i owakie"
    co innego gdybys mial wyksztalcenie fotograficzne, podparte wspanialym portfolio - wtedy musialbym sie bardzo liczyc z Twoimi opiniami (co nie zmienia faktu ze i teraz sie licze z nimi licze)
    tymczasem odnosze wrazenie, ze na sile chcesz wszystkich przekonac do swoich racji.

ewidentnie nie podoba Ci sie moj styl fotografowania/obrobki i twoja krytyka moich prac polega w zasadzie tylko na skanowaniu w poszukiwaniu bledow.
    moja propozycja: daruj sobie ogladanie i ocene moich zdjec, skoro wywoluja one u ciebie takie a nie inne emocje
    obojgu nam wyjdzie na zdrowie.
    ok?
    Fuji X-H2 | Fujinon 16/1.4 | Fujinon 35/1.4 | Viltrox 75/1.2
    Moje zdjęcia: https://flickr.com/photos/maciej_k/

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez BeatX Zobacz posta
    przede wszystkim gdybys przejzal moj watek o kilka podstron wstecz to zaowazyl bys, ze moje zdjecia podobaja sie wiekszosci przegladajacych
    Nie chce się drapać nie po swoich jajach, ale podejrzewam że jak komuś się Twoje zdjęcia nie pdobają to niekoniecznei musi o tym pisać tutaj. To nie wątek miclesa. Pomyśl jakby wszyscy pisali w każdym wątku że im się nie podoba ;-)

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez BeatX Zobacz posta
    Za allxages - kilka pozytywnych komentarzy nie znaczy że zdjęcia podobają się większości przeglądających ten wątek. Co najwyżej większości piszących, a to spora różnica.
    Gratuluję skromności i pokory - powodzenia .

Aha - ja (i pewnie nie tylko ja) zawsze pisze w swoim mniemaniu. Nikt nikomu nigdy nie dał żadnych praw do wyrażania prawd absolutnych, więc nie wymagaj od komentujących by za każdym razem pisali "w moim mniemaniu/moim zdaniem" bo to bezsens.

Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Vitez ty w realu tez jestes taki ciezki?

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Nie bywam w Realu, najbliżej mam Carrefoura .

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Princess Leia jeszcze jako tako,
    Agnieszka woła o pomoc do pana Shopa (zmarszczki pod oczami i mimiczne do znacznego zredukowania),
    Natalia jedynie 34, chociaż i tu pan Shop mógłby pogmerać trochę - czoło.

Miasto
    Szczecin

Domyślnie

z ostatniego pleneru :]

37)

Uzależniony Awatar xsardas
    Miasto
    Wrocław / Szczecin / Świnoujście

Domyślnie

Moje pierwsze wrażenie... ale ta kobieta jest ogromna. Wydaje się że pani nie jest najszczuplejsza, a ogniskowa jeszcze to uwypukla.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

No i ten cyc podkreślony naszyjnikiem... I ta pacha wyglądająca jak wagina... Ble!

Miasto
    Szczecin

Domyślnie

hehe ciezko was zadowolic
    kolejne

38 )

39)

Strona 13 z 16 PierwszyPierwszy ... 31112131415 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów