Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: problem z dostępnością 35 mm f/1.4

Domyślnie problem z dostępnością 35 mm f/1.4

Witam wszystkich,
    Czy ktoś z Was wie co się dzieje, że nie można kupić w kraju obiektywu Canon EF 35mm f/1.4 ?

Do Canon Polska nie mogę się dodzwonić. W sklepach internetowych są informacja typu: czas dostawy:1-2 tyg lub 14 dni itd. Ale jak się do nich zadzwoni to odpowiedź jest taka sama: od prawie 2 miesięcy czekamy na realizację zamówień wysłanych do dystrybutora firmy Canon. Nie mamy żadnych informacji kiedy i czy w ogóle zrealizują zamówienia.

A podobno jest kryzys. Przecież wtedy nic tylko się cieszyć że są kupcy na ich towary . A tu nic, chcą zarabiać ale nie wysyłają towaru na sprzedaż. Paranoja. I tylko drażnią takich potencjalnych klientów bo szkła potrzebuję.
    link do stronki mojej żonki - cena jaką zapłaciłem za zgodę na zakup 17-40 L Potem już poszło bez "szantażu": 30d i 17-40 dla niej a dla mnie 5d i 24-105. Transakcja wiązana.

Pełne uzależnienie Awatar tpop
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

tu jest bo przed chwila z nimi gadalem i przy okazji zapytalem. Maja 1 sztuke od reki.
    http://www.fotorimex.pl/product.php/..._f1.4l_usm.htm

Uzależniony

Domyślnie

no to skoro potrzebujesz na wczoraj to przeczytaj PM może Ci pomogę...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

W lodzi od reki 2 sztuki nadal z tego co wiem , problemow z dostepnoscia az taka nie ma , na allegro wisi jedna tez jesli sie nie myle. Ceny w okolicy 5800-6000
    no comment...

Początki nałogu Awatar Propi
    Miasto
    Chodzież / Poznań

Domyślnie

Bosh, te figle cenowe sprawiły, że chyba jako jedyny fotograf w Polsce skorzystałem na tym, że wziąłem 35tkę na raty
    Zacząłem płacić za nią w zeszłym roku 4200zł, rozbite na 3 lata. A teraz mógłbym sprzedać z zyskiem, nawet licząc z oprocentowaniem rat... Świat szaleje

Uprawnienia umieszczania postów