Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Wątek: www

Coś już napisał
    Miasto
    Inowrocław

Domyślnie www

Fajnie jakby to forum było częścią serwisu. Można np. oprzeć na systemie portalowym php-nuke. Dlaczego? Ano przede wszystkim możliwość wieszania newsów, a te wiadomo stanowią artykuły pisane przez użytkowników serwisu. A o czym może pisać użytkownik serwisu użytkowników aparatu firmy canon? Łatwiej chyba wymienić o czym nie... do tego moduł galerii i wiele innych dających się zaadaptować na potrzeby :-) Moduł recenzji :-)
    A tak sobie napisałem, a co mi tam
    Canon EOS 300D

Administrator Awatar hazan
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie Re: www

Cytat Zamieszczone przez Jarbas
    Fajnie jakby to forum było częścią serwisu. Można np. oprzeć na systemie portalowym php-nuke. Dlaczego? Ano przede wszystkim możliwość wieszania newsów, a te wiadomo stanowią artykuły pisane przez użytkowników serwisu. A o czym może pisać użytkownik serwisu użytkowników aparatu firmy canon? Łatwiej chyba wymienić o czym nie... do tego moduł galerii i wiele innych dających się zaadaptować na potrzeby :-) Moduł recenzji :-)
    A tak sobie napisałem, a co mi tam
    Portal oparty na CMS-sie bardzo łatwo sie robi -tylko pozniej trzeba go jeszcze utrzymac.
    Co do php-nuke to na pewno na nim nie zbudowal bym portalu - dlaczego :na to pytanie odpowie ci moja strona www.post-nuke.pl

Uprawnienia umieszczania postów