Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 38 z 38

Wątek: Ciekawy pomysł na fotografię dzieci :)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adso Zobacz posta
    Chłopie, weź i wyluzuj, jak zobaczysz stylizowane zdjęcie kobiety wymazanej dżemem, który udaje krew z siniakiem wymalowanym pod okiem i sztuczną blizną to też będziesz szarpał fotografa bo masz żonę? Co z tego, że masz dzieci? każdy ma albo będzie miał i to wcale nie znaczy, że dzieciom nie można robić innych zdjęć jak tylko słodziutkich, uśmiechniętych i z misiem w rączce?

a co do "Fabryki Fotografii"...no właśnie...słodziutkie, milutkie...cacane...oklepane...nudne
    A powiedziałem, że za takie zdjęcia będę szarpał fotografa? I napisałem gdzieś, że takich zdjęć nie można robić? Napisałem tylko jakie emocje takie zdjęcia u mnie wywołują i tyle.
    Nie ma potrzeby podnosić sobie tak ciśnienia. O serce trzeba dbać. A i nerwów szkoda.

Bywalec Awatar Toffic
    Miasto
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

Tak jak niektórzy już zauważyli - jedno zdjęcie byłoby ciekawym pomysłem, ale cała galeria to już kiepski efekt. Autor po prostu oklepał ten pomysł, jako całość robi się nieciekawe, wręcz słabe.
    Fotografia

fotoseo - Katalog stron fotograficznych

Dopiero zaczyna Awatar Adrianna
    Miasto
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

Ciekawy pomysł, a gdyby dołożyć dość mroczną obróbkę byłaby ciekawa galeria.
    CB galeria.KLIK.
    Się uczę.
    350D + GRIP + C28-80USM

Radomirus
    Guest

Domyślnie

Mozna dalej iśc śladem kiczu i rozpoczać produkcję dziadków do orzechów z motywem fotograficznym, w tym wypadku dzieci :/
    Może pomysł spodobał by się duńczykom

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

mimo wszystko nie podoba mi się .... choć inne galerie ciekawe
    Canon 5D Mk II + grip |50 f/1.4|85 f/1.8|17-40 f/4.0 L USM |24-70 f/2.8 L USM |70-200 f/2.8 L IS USM | 580 EX | Lowepro CompuTrekker AW | Manfrotto 190 NAT + 141RCNAT |

arturkidon.com

Domyślnie

laleczki woskowe

Pełne uzależnienie Awatar Pikczer
    Miasto
    Warsaw

Domyślnie

Jak kazdy kontrowersyjny pomysl - jesli dobrze/profesjonalnie wykonany zaskakuje i sie podoba. Jednak nie jako efekt koncowy tylko jako sztuka sama w sobie.

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów