Pokaż wyniki od 1 do 10 z 170

Wątek: [Zigi] moje boje z fotografią

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

pierwsze dwie i ostatnia niestety słabe
    kormorany nieźle, ale od dołu i od tyłu
    mewa za daleko
    czaple bardzo fajne
    najlepsze mogło być to z pliszką, ale jak dla mnie jednak nieco za małe zbliżenie

pozdro
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Uzależniony Awatar Zigi
    Miasto
    niedaleko Częstochowy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubaman Zobacz posta
    pierwsze dwie i ostatnia niestety słabe
    kormorany nieźle, ale od dołu i od tyłu
    mewa za daleko
    czaple bardzo fajne
    najlepsze mogło być to z pliszką, ale jak dla mnie jednak nieco za małe zbliżenie

pozdro
    Pierwsze dwa zamieszczam w sumie jedynie dla zilustrowania dyskusji na temat pontonu. Co do zbliżeń to zgaduję iż 100mm + konwertera Ci brakuje .
    Ale już zupełnie serio choć w tym roku było już chyba lepiej niż w zeszłym, to nadal nie bardzo mogę pogodzić dwutygodniowy wypad żeglarski z poważniejszym foceniem. Ot trzeba by wyszukać miejsce dobre fotograficznie i się zaszyć na dzionek, dwa a to tu, a to tam a wiaterek ładnie duje, wzywa do pływania, a dziś ładnie a wczoraj padało, no i w rezultacie nocleg codziennie w innym miejscu bo dni szybko uciekają. A przez całe jeziora przepłynąć trzeba, dziury boczne poodwiedzać a i ze znajomymi posiedzieć przy ognisku. Taka tradycja. W rezultacie focę to co spotkam po drodze właściwie bez przygotowań, najczęściej z ręki i sterując do tego łajbą. Chlubnym wyjątkiem są czaple - zlazłem na wyspę i pokręciłem się nieco po lesie .
    Ale my tu gadu gadu, w garze pusto a Qń głodny:
    40D, c10-22, c15-85, c50/1.4, 70-200L4, 400L5.6, RUP43, Sherpa 600R +inne graty...
    Moje wiekowe zdjątka na CB & na obiektywnych - zapraszam

Uprawnienia umieszczania postów