Pokaż wyniki od 101 do 110 z 170

Wątek: [Zigi] moje boje z fotografią

Widok wątkowy

Uzależniony Awatar Zigi
    Miasto
    niedaleko Częstochowy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotosc Zobacz posta
    a jakbys tak sie roztawil i czekal , dobrze zakamuflowal ponton i czekal ?
    Mogłoby przynieść efekty ale to wszystko zależy od konkretnego miejsca i warunków. Spore znaczenie ma pogoda i fala która jest sporym utrudnieniem na brzegach nawietrznych. Niby będziesz miał czasy wystarczając, ale już np złapanie ostrości tam gdzie chcesz będzie kłopotliwe przy dłuższych ogniskowych.
    U mnie akurat, czaple na które polowałem przesiadywały na opuszczonym pomościku dla wędkarzy (mam kilka zdjęć ale chwilowo nie mam do nich dostępu), mała platforma bez dojścia od lądu i jaki taki widok był na nie jedynie z wody. Trzeba by wycinać trzcinę aby przygotować miejsce polowania a mimo napalenia na zdjęcia wolałem tego uniknąć.
    Niestety późniejsza awaria pagajka, o której juz wcześniej wspomniałem (rozleciał się w drugim dniu użytkowania ale i tak okazał sie lepszy od pompki która rozleciała sie podczas pierwszego pompowania w terenie - nie ma jak solidny chiński plastik) uniemożliwiła mi dalsze eksperymenty.
    Z tego co wiem to i Kubaman doposażył sie w ponton - ciekawe jak jemu udało się sprzęt wykorzystać?
    Ostatnio edytowane przez Zigi ; 03-08-2007 o 11:28
    40D, c10-22, c15-85, c50/1.4, 70-200L4, 400L5.6, RUP43, Sherpa 600R +inne graty...
    Moje wiekowe zdjątka na CB & na obiektywnych - zapraszam

Uprawnienia umieszczania postów