A któryż to bohater był taki złożony? Owszem, Scarlet I Redd najpierw byli szujami żeby później się okazało że jednak nie, ale taka metamorfoza to nie jest jakiś szczyt skomplikowania osobowości bohaterów, nie?
A któryż to bohater był taki złożony? Owszem, Scarlet I Redd najpierw byli szujami żeby później się okazało że jednak nie, ale taka metamorfoza to nie jest jakiś szczyt skomplikowania osobowości bohaterów, nie?
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Fajne zdjęcia... porządna robota.... młodzi z pewnością zachwyceni!
Piękne klasyczne ujęcia, fajne wykorzystanie flary, dobrze doświetlane, no i najważniejsze są naturalne i ukazują uczucia. Kawał dobrej roboty!
bardzo dobre zdjecia, w zasadzie bez wyjatku.
Fuji X-H2 | Fujinon 16/1.4 R WR| Fujinon 23/1.4 R LM WR| Viltrox 75/1.2
Moje zdjęcia: https://flickr.com/photos/maciej_k/
fajny sprzet - ehhhh![]()
20d, 5d, 50mm planar 1.7, 24-105L, 430exII
2 mogłeś sobie darować, strasznie od reszty odstaje.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
ale teraz te flary modne ;]
poważnie - niezłe, pozdr
Na 1szym panna młoda okej, ale facet czerwony jak od denaturatu ,) dobrze widze czy to moj monitor ?
...Ja tu tylko sprzątamC 5D II :: C 6D :: s 14mm 2.8 :: c 35 1.4mm :: c 40mm 2.8 :: c 85mm 1.8 :: c 70-200mm 2.8 :: Y 565ex :: rf-603 :: 055xprob x2:: 804cr2 :: 701 HDV