masz za jansy monitor ( zreszta widac to po twojej gaerii ze stopki). dzwnie ze nie zwrocili ci uwagi na warsztatach u adama i kaliny. Ich zdjecia na moim monitorze nie sa tak ciemne jak twoje. Wpadnij ogladnac odbitki![]()
Co do lampy to jesli mowisz o lampe na sankach to sie pozwole nie zgodzic - ladnie to nie naswietla.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
sigma 14
Ostatnio edytowane przez trampek ; 21-05-2009 o 13:13 Powód: Automerged Doublepost
R5, R6,RF10-20, RF1535, RF2870, RF50L, RF85L, RF70200 2.8, M1 Max
Sory, trochę rasistowsko może napisałem, Kadr to takie morskie zwierzątko, coś jak Fiord, z tym że żyje w morzu południowo chińskim, no i Fiordy mogą ugryźć a Kadry to raczej spokojne, a skośne, czyli przyrządzone na sposób chiński, super są słodko-kwaśne z pędami bambusa i grzybami mun. Je się jak kto woli, można pałeczkami, można widelcem.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Nad tym żebym miał dobrze skalibrowany monitor w pracy czuwa specjalna firma, w domu zajmuję się tym sam, więc odpada.
Lampa na sankach z dyfuzorem lightsphere doświetla pierwszy plan IMHO bardzo ładnie, ale lubić nie musisz.
Ostatnio edytowane przez pank ; 21-05-2009 o 13:18 Powód: Automerged Doublepost
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
trampek
powiem tylko tak
chcialbym miec takie zdjecia slubne
odpowiada mi twoje podejscie do tematu
no i ten bokeh z 85/1.2 mnie powalil
R6 + S17-35 + 24-70/2.8 + 50/1.8 + 85/1.8 + 70-200/2.8
Ex Sony a6500, 70D, 40D, 30D
Kadr może być horyzontalny lub wertykalny natomiast skośne to już może być coś w samym kadrze i być lepszą lub gorszą próbą podziału obrazu na składniki kompozycji. Fotografia nr 3 jest tym lepszym przykładem nawet pomimo jakiegoś drzewa wyrastającego z głowy Pana Młodego. Ale jeśli chodzi o kompozycję to zdjęcie jest prawie idealne. Misie podoba.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący