Pokaż wyniki od 11 do 20 z 95

Wątek: [ trampek ] Plener Slubny

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Czy byłbyś tak uprzejmy i rozwinął temat czym są skośne kadry i jak je się je? Sam bym polubił ale nie wiem o co biega. :-D
    Sory, trochę rasistowsko może napisałem, Kadr to takie morskie zwierzątko, coś jak Fiord, z tym że żyje w morzu południowo chińskim, no i Fiordy mogą ugryźć a Kadry to raczej spokojne, a skośne, czyli przyrządzone na sposób chiński, super są słodko-kwaśne z pędami bambusa i grzybami mun. Je się jak kto woli, można pałeczkami, można widelcem.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez trampek Zobacz posta
    masz za jansy monitor ( zreszta widac to po twojej gaerii ze stopki). dzwnie ze nie zwrocili ci uwagi na warsztatach u adama i kaliny. Ich zdjecia na moim monitorze nie sa tak ciemne jak twoje. Wpadnij ogladnac odbitki
    Nad tym żebym miał dobrze skalibrowany monitor w pracy czuwa specjalna firma, w domu zajmuję się tym sam, więc odpada.

Cytat Zamieszczone przez trampek Zobacz posta
    Co do lampy to jesli mowisz o lampe na sankach to sie pozwole nie zgodzic - ladnie to nie naswietla.
    Lampa na sankach z dyfuzorem lightsphere doświetla pierwszy plan IMHO bardzo ładnie, ale lubić nie musisz.
    Ostatnio edytowane przez pank ; 21-05-2009 o 13:18 Powód: Automerged Doublepost
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Uprawnienia umieszczania postów