Cud, Panna Młoda zmienia kolor włosów podczas pleneru![]()
Cud, Panna Młoda zmienia kolor włosów podczas pleneru![]()
O obiektywach wiem prawie wszystko
Eee tam zaraz cud, Pan młody też przeszedł metamorfozę i gdzieś zagubił zarost. :-D
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Na 7 serce w centrum wyszło genialnie !!
Finally I've found that I belong here
Może genialne to by było jak by nie było w centrum?
Bardziej chodziło mi o genialność serca niż genialność centralności![]()
Finally I've found that I belong here
poza ostatnim mi sie podoba![]()
A czy ja mówię ze dla Ciebie ślubne?
Po prostu wyrażam swoja opinię co do takiego rozumienia ślubności zdjęć ślubnych.
Mogę, prawda?
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Co do samych zdjęć autora wątku - dobra robota. Mimo braku spektakularnych kadrów tudzież obróbki.
Widać zamysł, dobre wykonanie i inteligencję w podejściu do całości roboty.
I bardzo podoba mi się ten słaby kontrast!
Jedynie ostatnie mi zupełnie nie leży.
Ostatnio edytowane przez Kalina ; 22-05-2009 o 14:04 Powód: Automerged Doublepost
Pkt 8 regulaminu forum
A co to są zdjęcia ślubne? Widział ktoś z Was jakiś materiał źródłowy precyzujący takie pojęcie? Według mnie zdjęcie to zdjęcie i to bez względu na to czy jest ślubne czy nie...ślubne. Ostatnie podoba mi się zdecydowanie najbardziej. Światło zachodzącego słońca na ziemi fajnie lśni. I chyba bez młodej pary też by było piękne. Jedyne co mnie drażni to podpis na zdjęciach bo umieszczony jest mało dyskretnie i przeszkadza patrzeć.
Mozesz , oczywiscie ze mozesz. Podobnie ja to widze. Jakbym wrzucil 10 portretow to byloby gadanie w druga strone.
Ciesze sie ze zdjecia sie podobaja wlasnie tobie. Wrzucielem niektore sam nie bedeac pewien jaki poziom reprezentuja. Kadrow, ktore nie budza watpliwosci (nr1,3) mam cala mase ale nie o to mi chodzilo zeby sie pochwalic. Sama wiesz co Umberto Eco pisał we wstępie do ‘Imienia róży’![]()
( tak czytam blogi
co lepsze: udalo mi sie dowod ponizej
Jedynie ostatnie mi zupełnie nie leży.Ostatnie podoba mi się zdecydowanie najbardziej. Światło zachodzącego słońca na ziemi fajnie lśni.
przy checi zachowania bliku (sic!) nie mialem wyjscia musialem kadrowac centralnie. tylko wtedy sie taki lapie![]()
R5, R6,RF10-20, RF1535, RF2870, RF50L, RF85L, RF70200 2.8, M1 Max