Z tego co wiem do limitu czyli 200k w Ds i D II i 300k w III serwis wymienia za free migawkę, ale tylko w serii 1.
Z tego co wiem do limitu czyli 200k w Ds i D II i 300k w III serwis wymienia za free migawkę, ale tylko w serii 1.
Heh, zdaje się że Ds to tylko w serii "1" jest...![]()
Aparaty, obiektywy, lampy.
Przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem.![]()
Ja próbowałem od przodu i odczytu i dalej nie wychodzi mi to czytanie ze zrozumieniem. Jakiś hint?![]()
No generalnie chodzilo mi o zaznaczenie ze robia to w serii 1 tylko pomimo ze jest Ds i D jak by ktos np. chcial sie zapytac czy w 5d II tez tak mozna![]()
Och, iktornie, naprawdę trzeba się spocić, aby cię zrozumieć
Nie lepiej było napisać że "W jedynkach zepsutą migawkę wymieniają za darmo. Warunkiem jest liczba klapnięć mniejsza niż oficjalna granica" ? :P
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
To straszne...mogę ci wyczyścić szkiełka w ramach okazania uwielbienia?
A tak już na temat - czy gdzieś ktoś ma/miał dostęp do jakichś oficjalnych danych potwierdzających całą sprawę z darmową wymianą migawki w jedynkach - jeżeli migawka nie przekroczyła swojego oficjalnego 'wieku' i bez względu na to, czy jest jeszcze gwarancja, czy już jest po niej?
Rozumiem, że to ostatnie zdanie to do mnie?
Tak, znam jednego użytkownika "1" - codziennie patrzę w lustro na jego mordę, jak się golę
Dzwonić - tego chciałem uniknąć, gdyż jest to droga wielce względna. Tj. odpowiedzi mogą zależeć od tego, kto podniesie słuchawkę, jaki ma dzień, jaki ma nastrój itd itp.
Oficjalne papierki i wytyczne to coś innego.