Strona 10 z 10 PierwszyPierwszy ... 8910
Pokaż wyniki od 91 do 96 z 96

Wątek: "W co się bawić, w co się bawić..."

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

ten nowy avatar kavoo sprawia takie wrazenie jakbym mial dziure w monitorzez a przez nia mi Kavoo do pokoju zagladal ech no maideni robia szol nieziemski, zazdroszcze Ci brave new world tour, bo to moja ulubiona plyta maidenow, a world slavery tour za klimat - 9 koncertow w calej polsce ! i to za komuny... z moich milo wspominanych koncertow musze znowu zachaczyc o poznan Polaco daj znac ze zyjesz z moich milo wspominanych koncertow, to wielka gwiazda - zespol Acid Drinkers... nie prezentuja moze tak wysokich umiejetnosci jak dream theater ale za to uwielbiam ich za ich poczucie humoru i niesamowita energie gdziekolwiek sa, czy to maly "mega club" na starym katowickim dworcu, czy zarskie woodstockowe pole...
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Pełne uzależnienie Awatar Polaco
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thorin
    a tam... zagraj sweet child o mine ,moze wybitny jak Steve nie jest ale wolowa d*pa to z nigo nie byla btw wybieasz sie na Dream Theater ?
    Ja nie powiedzialem ze jest wolowym zadkiem, tylko ze az taki cudowny jak inni nie jest.

Na zadne koncerty w najblizszym czasie sie nie wybieram (zbieram na szeroki).

BTW a dlaczego nikt nie pisze slowka o Zakk Wylde ? Przeciez to tez swietny gitarzysta (niedawno podobno byl w W-wie na trasie Mafia - dowiedzialem sie po fakcie ).
    Ostatnio edytowane przez Polaco ; 11-08-2005 o 06:32
    Canon 20D + kit, Tamron 28-75 F/2.8, Canon 70-200 F/4, w planach cala reszta
    Troche moich knotow

Zablokowany Awatar kavoo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

ech no maideni robia szol nieziemski, zazdroszcze Ci brave new world tour, bo to moja ulubiona plyta maidenow, a world slavery tour za klimat - 9 koncertow w calej polsce ! i to za komuny...
    Jesli chodzi o Brave New Tour, to... masz czego zazdroscic ;-) Kapitalny show, Bruce byl tak nakrecony ze ledwo mu sceny do brykania wystarczalo :-)
    Natomiast jesli chodzi o Slavery, to koncertow w Polsce bylo 5, nie 9 (od 9.08 do 14.08 kolejno: Warszawa, Lodz, Poznan, Wroclaw, Katowice). Zreszta Cale World Slavery Tour zaczelo sie wlasnie w Warszawie

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kavoo
    Jesli chodzi o Brave New Tour, to... masz czego zazdroscic ;-) Kapitalny show, Bruce byl tak nakrecony ze ledwo mu sceny do brykania wystarczalo :-)
    Natomiast jesli chodzi o Slavery, to koncertow w Polsce bylo 5, nie 9 (od 9.08 do 14.08 kolejno: Warszawa, Lodz, Poznan, Wroclaw, Katowice). Zreszta Cale World Slavery Tour zaczelo sie wlasnie w Warszawie
    sprawdzone - moj blad, fakt 5 koncertow... ale to i tak duzo zakladajac ze teraz kiedy przyjezdzaja to gaja albo w katowicach albo w chorzowie albo we wroclawiu, Bruce rzeczywiscie jest niesamowity ale reszta zespolu mu nie ustepuje, wszak Janick tez lubi sie popisac, wyrzucic gitare na 10 metrow w gore a potem ja zlapac, albo gonic sie po scenie i bic z wielka kukla Eddiego, Iron Maiden to prawie teatr na kolkach co do Zakka, no fakt dobry jest byl tu niedawno z BLS, ale ja wolalbym go zobaczyc z Ozzym, nie podoba mi sie to ze przejal po nim maniere i nasladuje jego glos w swojeje kapeli, niech lepiej sweepuje na gitarze a spiewanie zostawi ozziemu a kto jest teraz basista ozziego ? nie czasem byly basista metalici ? a kto jest teraz basista metalici ? nie czasem byly basista oziego ? alez rodzinnie ...
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Bywalec Awatar TommyTheCat
    Miasto
    Ostrowiec

Domyślnie

Napisał djtermoz
    To co ten koles potrafi zagrac na gitarze (w kolorze blekitnym w biale hipopotamy ) to sie w glowie nie miesci.
    Cytat Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
    to prawda ...w sumie to tam jest imo wiecej efektow niz samej gry na gitarze choc wcale tego nie neguje
    nie wiem jak pozniej ale na okladkach pierwszych ich plyt bylo napisane ze nie korzystaja z zadnych samplerow itp urzadzen, zreszta potwierdzili to znajomi grajac ich covery i ich gitarzysta umial rowniez uzyskac takie efekty bez dodatkowych urzadzen
    Canon 30D

Zablokowany Awatar kavoo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

wszak Janick tez lubi sie popisac, wyrzucic gitare na 10 metrow w gore a potem ja zlapac, albo gonic sie po scenie i bic z wielka kukla Eddiego...
    Akurat zachowanie na scenie Janicka mi najmniej pasuje z calej kapeli - nie trawie takiego festyniarskiego tanczenia, kopania powietrza w stylu Scorpions itepe.

Strona 10 z 10 PierwszyPierwszy ... 8910

Uprawnienia umieszczania postów