Cytat Zamieszczone przez kavoo
Jesli chodzi o Brave New Tour, to... masz czego zazdroscic ;-) Kapitalny show, Bruce byl tak nakrecony ze ledwo mu sceny do brykania wystarczalo :-)
Natomiast jesli chodzi o Slavery, to koncertow w Polsce bylo 5, nie 9 (od 9.08 do 14.08 kolejno: Warszawa, Lodz, Poznan, Wroclaw, Katowice). Zreszta Cale World Slavery Tour zaczelo sie wlasnie w Warszawie
sprawdzone - moj blad, fakt 5 koncertow... ale to i tak duzo zakladajac ze teraz kiedy przyjezdzaja to gaja albo w katowicach albo w chorzowie albo we wroclawiu, Bruce rzeczywiscie jest niesamowity ale reszta zespolu mu nie ustepuje, wszak Janick tez lubi sie popisac, wyrzucic gitare na 10 metrow w gore a potem ja zlapac, albo gonic sie po scenie i bic z wielka kukla Eddiego, Iron Maiden to prawie teatr na kolkach co do Zakka, no fakt dobry jest byl tu niedawno z BLS, ale ja wolalbym go zobaczyc z Ozzym, nie podoba mi sie to ze przejal po nim maniere i nasladuje jego glos w swojeje kapeli, niech lepiej sweepuje na gitarze a spiewanie zostawi ozziemu a kto jest teraz basista ozziego ? nie czasem byly basista metalici ? a kto jest teraz basista metalici ? nie czasem byly basista oziego ? alez rodzinnie ...