Witam wszystkich, od pol roku posiadam 350-tke i do wczoraj bylo wszystko ok niestety na wczorajszej sesji komunijnej aparat zawiesil sie, po wymianie baterii ruszyl ale po kilku zdjeciach ponowny zwis i Err99, pomyslalem moze obiektyw i zalozylem kitowy i niestety to samo. Po przyjezdzie do domu zaczalem grzebac w forum na temat Err99... czyszczenie stykow,podmiana obiektywu,wymiana kart, wyciagniecie malej bateryjki nic nie pomaga, po wlaczeniu zasilania pokazuje sie na wyswietlaczu symbol bateryjki i nic poza tym jakikolwiek przycisk nie dziala ale tu dziwna sprawa, po wyciagnieciu baterii kiedy wlacze zasilanie aparatu ale przy wcisnietym do polowy przycisku migawki aparat rusza, obiektyw lapie ostrosc moge przestawiac ustawienia lecz po docisnieciu do konca lustro klapnie i sie wiesza, zapala sie pomaranczowa dioda CF i aparat przestaje reagowac, pomaga tylko wyciagniecie baterii i jeszcze jedna ciekawostka, kiedy wlacze na zdjecia seryjne zapisuje je na karte jednak po ostatnim zdjeciu zawiesza sie, wyswietlacz nie dziala wiec nie mam mozliwosci wejscia do ustwien , czy ktos moze mi powiedziec co moglo sie stac? Wiem ze jest serwis ale moze mozna samemu to naprawic