Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 23 z 23

Wątek: Potrzeba posiadania takiego samego.

Bywalec Awatar SirDuncan

Domyślnie

-swietny obiad, bardzo smaczny, pycha.... musi miec ciocia bardzo dobre garnki!

tak mi sie przypomnialo....

a cioci doradz kupno jakiegos fajnego obiektywu ktory chialbys miec, ale jest dla Ciebie za drogi... jak Ciocia sie pobawi i jej przejdzie, to po dobrej cenie wybawisz ja z problemu ;-)
    5D mkII, 20D, C17-40/4L, C24-105/4L, C70-200/4L, C50/1.4, 580EX, 580EXII, A70+WP-DC700

Miasto
    GDAŃSK

Domyślnie

Mam koleżankę, która namiętnie podróżuje i chętnie fotografuje. Jako że sobie pogadamy czasem o fotografowaniu (nie o fotografii) kupiła sobie dawno temu analoga Canona lustro a jakże. Było dobrze, tylko koniecznie chciała mieć lampę. W komisie, ktoś jej wcisnął niepawdopodobny antyk. Skończyło się to katastrofą w tym sensie, że z tego "lubię fotografować" nie przeszła do fotografii z tej tylko racji, że pewien cwaniaczek wcisnął kobiecie za niezłą kasę złom fotograficzny. Pasmo rozczarowań i żal trawi ją do dzisiaj a fotografuje Sony alfa. Nie każdy ma w sobie moc, by przedrzeć się przez technologię. A tak bardzo chciała fotografować lustrzanką.
    450D, 24-105 L, 75-300 IS, kit, 2 lampy Canon.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Co do tego, że ktoś chce mieć "to samo", bo myśli że będzie tworzył coś tak samo dobrze to oczywiście bardzo powszechne - w wielu dziedzinach. Prawdziwy zonk następuje wtedy gdy taki laik kupi sobie to "to samo" i wychodzi mu lepsze tworzywo niż temu na kim się wzorował kupując "to samo". .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów