Ja głęboko zastanawiałem się nad pójściem na PD 6,0. Teraz tego nie żałuje, pogoda nie dopisała organizatorom.
Ja głęboko zastanawiałem się nad pójściem na PD 6,0. Teraz tego nie żałuje, pogoda nie dopisała organizatorom.
Dokladnie, myslalem ze bedzie cieplej, niby slonce jest ale jest poprostu zimno. Wybiore sie na inne jak bedzie cieplej, dosc marzniecia :P Chyba ludziom sie te photo daye przejadaja powoli jesli w przeciagu miesiaca (?) juz jest trzeci (?)
ponoć niebawem ma być jeszcze jeden w elektrociepłowni.
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
również byłem, ja tam jestem zawsze zadowolnony z tej miejscówy,ale kawał obszaru został zamknięty dla widzów, akurat ten gdzie jest ta nawiększa hala. Ale, wpuścili nas do tego ogromnego budynku, co pare postów wyżej pokazał kolega na zdjęciu. Kosmiczne miejsce, do tego niezła muza potrząsała budynkiem, super wnętrze. Tam chyba,jak mi się wydaje,zrobią galerie centrum i apartamenty dla bogatych.
You_Me_Kan`on
zarzuć jakieś zdjęcia z tego budynku/fotodeja :>
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
Ja również byłem, był to mój pierwszy Photoday i było naprawdę OK, miejscówka ciekawa, z dużym potencjałem, choć jak wspomniał japrzepraszam, część stricte stoczniowa została zamknięta... no cóż nie wszystko można mieć... w każdym razie na pewno następna edycja - obowiązkowo
poniżej kilka fotek:
![]()
Hej, hej marudy, pogoda świetna, czasem słońce czasem deszcz. Warto bez wzgledu na pogodę ruszyć się do stoczni.
http://www.7inter.net/stocznia/
tak wrzucone na szybko, bez obrabiania. Pozdrowienia dla wszystkich którzy mimo pogody dotarli.
EOS 5, 500N, 400D, 50D