Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Powtarzac POSTY - marsz!!!

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Pikczer
    Miasto
    Warsaw

Exclamation Powtarzac POSTY - marsz!!!

- To juz bylo w 12846504903 postach !!!!
    - Nie powtarzaj sie czlowieku !!!
    - Uzywaj przegladarki forum !!!!
    - Zanim cos napiszesz, przeszukaj stare posty

Ile razy zadajac pytanie mozna bylo spotkac taka odpowiedz ???? Mysle, ze chociaz raz, kazdy z nas cos takiego otrzymal od "zyczliwego" forumowicza.
    Forum isnieje jakis czas, ok. Ale ludzie sie zmieniaja i dochodza. Forum, to nie encyklopedia tylko interaktywna wymiana informacji.

Dlatego prosba do znudzonych - nie krytykujcie nowych gosci naszego forum

Jesli nie masz ochoty czytac po raz piaty o porownaniu 350D i 20D to NIE WCHODZ na posta !!!!!!!!!!! Nikt Cie nie zmusza

I jeszcze jedno - zgadzam sie, ze niektore watki byly juz kiedys rozwijane i... sa w 99% zamkniete. Ale np. temat: czy kupic obiektyw XXX czy YYY. Testy sie zmieniaja - pojawiaja nowe, producenci naprawiaja bledy w swoim sprzecie, wiec jesli watek byl juz traktowany nawet i piec razy ale rok czy dwa lata temu, dzis nie musi byc aktualny.

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

czy ty aby nie zaczynasz trollowac? :rolleyes: wiesz co to jest regulamin forum?

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pikczer
    Ile razy zadajac pytanie mozna bylo spotkac taka odpowiedz ???? Mysle, ze chociaz raz, kazdy z nas cos takiego otrzymal od "zyczliwego" forumowicza.
    Ja nie dostałem nigdy, na żadnym forum/grupie dyskusyjnej - od jakichś 8 lat, jak dobrze liczę. Może dlatego, że wiem co to netykieta.

Zamykam.

Uprawnienia umieszczania postów