Results 1 to 3 of 3

Thread: Powtarzac POSTY - marsz!!!

Pełne uzależnienie Pikczer's Avatar

Exclamation Powtarzac POSTY - marsz!!!

- To juz bylo w 12846504903 postach !!!!
    - Nie powtarzaj sie czlowieku !!!
    - Uzywaj przegladarki forum !!!!
    - Zanim cos napiszesz, przeszukaj stare posty

Ile razy zadajac pytanie mozna bylo spotkac taka odpowiedz ???? Mysle, ze chociaz raz, kazdy z nas cos takiego otrzymal od "zyczliwego" forumowicza.
    Forum isnieje jakis czas, ok. Ale ludzie sie zmieniaja i dochodza. Forum, to nie encyklopedia tylko interaktywna wymiana informacji.

Dlatego prosba do znudzonych - nie krytykujcie nowych gosci naszego forum

Jesli nie masz ochoty czytac po raz piaty o porownaniu 350D i 20D to NIE WCHODZ na posta !!!!!!!!!!! Nikt Cie nie zmusza

I jeszcze jedno - zgadzam sie, ze niektore watki byly juz kiedys rozwijane i... sa w 99% zamkniete. Ale np. temat: czy kupic obiektyw XXX czy YYY. Testy sie zmieniaja - pojawiaja nowe, producenci naprawiaja bledy w swoim sprzecie, wiec jesli watek byl juz traktowany nawet i piec razy ale rok czy dwa lata temu, dzis nie musi byc aktualny.

Pełne uzależnienie DoMiNiQuE's Avatar

czy ty aby nie zaczynasz trollowac? :rolleyes: wiesz co to jest regulamin forum?

Pełne uzależnienie muflon's Avatar

Quote Originally Posted by Pikczer
    Ile razy zadajac pytanie mozna bylo spotkac taka odpowiedz ???? Mysle, ze chociaz raz, kazdy z nas cos takiego otrzymal od "zyczliwego" forumowicza.
    Ja nie dostałem nigdy, na żadnym forum/grupie dyskusyjnej - od jakichś 8 lat, jak dobrze liczę. Może dlatego, że wiem co to netykieta.

Zamykam.