Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: zakup CS4 na Allegro

Początki nałogu Awatar piotrr
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie zakup CS4 na Allegro

Witajcie, proszę o podpowiedź -czy można bezpiecznie kupić coś takiego? :http://allegro.pl/item634932660_adob...v_nowy_pl.html

Coś już napisał Awatar Bombee
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ma licencje europejska i dostajesz f-re. Moim zdaniem nie ma sie czego obawiac.
    Problem jest z Adobe-m przysylanym/przywozonym ze stanow - w europie nie masz wsparcia technicznego (hot line z Adobe PL) i wszystkie problemy techniczne musisz wyjasniac z Amerykanskim wsparciem.

edit:
    zadzwon tutaj: 0 22 8408015 od 9-17 7 dni w tygodniu (obsluga klienta Adobe PL) i sie dopytaj dokladnie. Powinni udzielic info.
    Ostatnio edytowane przez Bombee ; 18-05-2009 o 15:05

Początki nałogu Awatar piotrr
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

dzięki, faktycznie u źródła najlepiej. Obawy moje wzbudził dziwny komplet czyli CS z upgradem mający dać w efekcie CS4 PL..no kto wie może i tak to działa.Thx anyway ,pozdrawiam

Domyślnie

Działa i to bezproblemowo, możesz każda wersję CS od I, zupgrejdować do ostatniej na to pozwala licencja, tylko kwestia cenowa zostaje, bo wiadomo że każda wersja nawet starsza kosztuje z upgradem prawie tyle samo co nowa. Nielada sztuką jest kupić CS bez wersji EXTENTED, bo wiadomo że cena jest sporo mniejsza.
    Canon FF i słoików kilka

Coś już napisał
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Co to za wersja za takie pieniadze i to BOX??

moze ktos sie pomylil albo cos jest naciagane..

http://www.allegro.pl/item699049180_...et_ie_ang.html

pozdrawiam

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

OEM nie ma wiec...

Cena podejrzanie niska , nawet jak ciagniety z USA w sumie , bez f-ry pewnie , niby to bedzie legal , chociaz licencja chyba wazna jest w USA ( o ile tam kupiony )
    no comment...

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Licencja z US jest wazna gdziekolwiek na swiecie, tyle ze tam CS4 kosztuje powyzej $600...
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Bywalec
    Miasto
    Tarnów

Domyślnie

Kiedys zdazylo mi sie kupic CS3 w wersji z USA na allegro. Za cene wersji pelnej w pudelku z wersji pelnej dostalem plyte i numer do upg (pisalem o tym na forum kilka miesiecy temu). Cala sytuacja kosztowala mnie sporo nerwow. Dziesiatki rozmow telefonicznych z Adobe w USA a pozniej w GB. W koncu przyslano mi wlasciwy numer. Sprzedawca wypial sie calkowicie i zasugerowal ze probuje go oszukac. Po tej "przygodzie" ja na pewno nie kupie juz PS'a na allegro sciaganego z USA i odradzam to wszystkim.

Pozdrawiam
    Canon R5 II, R6|RF 14-35|RF 24-105 4L|EF 85 1.8|EF 100 2.8L|RF 200-800|C 420 + 580

Coś już napisał
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

..czyli lepiej dac sobie spokoj, z tego co piszecie to musi byc jakas podrobka, bo nikt przy zdrowych zmyslach nie sciaga czegos z usa by to sprzedac taniej!

pozdrawiam

Domyślnie

Jeżeli chcecie uzyskać konkretne informacje na temat produktów Adobe to polecam stronę graficzne.pl, osoba kontaktowa udziela zawsze treściwych informacji, doradzi, mogę stwierdzić po sobie, że uzyskałem wszystkie odpowiedzi na pytania i telefoniczne i gg, mają również swoje konto na allegro.
    Canon FF i słoików kilka

Uprawnienia umieszczania postów