Wprawdzie to do muflona, aleZamieszczone przez Routlaw
kiedyś czytałem (nawet chyba na forum było), że to to samo tylko do wersji DG podobno dodali jeszcze jakieś powłoki.
Wprawdzie to do muflona, aleZamieszczone przez Routlaw
kiedyś czytałem (nawet chyba na forum było), że to to samo tylko do wersji DG podobno dodali jeszcze jakieś powłoki.
40D | 17-40/4L | 70-200/4L | 50/1.8 | 420EX | ... I z tego wychodzi: www.kolec.cba.pl
---------------------
Post ten wyraza opinie Autora w dniu dzisiejszym. Nie moze on byc wykorzystany przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym nastepujacym po nim dniu.
Autor zastrzega sobie prawo do zmiany pogladów, bez podawania przyczyny.
Ojejku, nie wiem... była swego czasu jakaś lista pomagająca rozwijać te wszystkie skróty. Strzelam że DG to w marketingowym bełkocie coś w rodzaju "improved for digital" - właśnie jakieś powłoki czy coś, raczej nie inna konstrukcja.Zamieszczone przez Routlaw
no dobra... zaryzykuje takie pytanie bo pewnie jest to gdzieś wyjasnione.. jak czytować czyjąś wypowiedź? :P
Przycisk "quote" przy poście (tnij cytaty!) a w edycji postu - poszukaj manuala do BBCode.Zamieszczone przez Routlaw
raz raz testuje..Zamieszczone przez muflon
Dzięki Muflon!
odrazu mozesz sie nauczyc edytowac i kasowac posty![]()
Canon 30D
Bawilem sie kiedys pare dni pozyczonym Canonem 75-300 (zdjecia gdzies mi sie walaja po dysku), teraz mam Sigme 70-300 i... zdecydowanie polece Sigme.