Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 57

Wątek: [fbartek] Moje klatki.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

dzięki za rady i porady, ale z kontrastem, to bym się sprzeczał. Może to kwestia matrycy? u mnie na imacu 24 jest bardzo git zdjęcie nr 16 jest, moim zdaniem, po prostu źle oświetlone, bo nieciekawie słońce mi świeciło. Tego nikt nie widzi? cienie są totalnie do...

Początki nałogu Awatar Adso
    Miasto
    Skoczów, Bielsko-Biała, Cieszyn

Domyślnie

Loome... nie ma się co zachwycać 17tką... kolorki świetne są na większości zdjęć... modelka ta sama co na pierwszym i na zdecydowanej większości następnych, natomiast Kolega fbartek sknocił ujęcie... stanął sobie za kwiatkami i huraaa...

fbartku...powiem tak, technicznie zdjęcia robisz bardzo dobre (wg mnie), sam lubię dodawać winietę do zdjęć więc się nie czepiam, oczywiście trza znać umiar, obróbka też git...natomiast co mam do zdjęć: otóż NIE PORYWAJĄ... nic w nich nie ma poza piękną modelką i dobrym warsztatem...
    przyczepię się paru
    15. czytałeś kiedyś książkę do góry nogami? nie dość że "postawiłeś" modelkę na głowie to jeszcze wsadziłeś jej do rąk książkę do góry nogami. stylizacja też taka sobie...piękne błyszczące i ułożone włosy, krew jak nie krew...skąd się wzięła koło ust? i dlaczego tak oszczędnie? jak zbrodnia to zbrodnia...niech przeraża
    17. ogromna fioletowo biała plama przed modelką całkowicie odwraca uwagę na dodatek tak rozmyta, można było z tego wykroić przyzwoity portrecik i byłoby fajnie...a nie walić całego zdjęcia.
    12. testowałeś aparat pod kątem FF i BF? czy prowadzisz kącik robienia na drutach?

natomiast bardzo mi się podoba 14...delikatny i subtelny portret... 3 i 6 też bardzo bardzo a i jedynce nic nie brakuje

Dopiero zaczyna

Domyślnie

JEA! Konkrety ;> to po pierwsze dziękuję, a teraz moje słowa "obrony"

15. Miła Pani leży sobie, więc gdyby otworzyła książkę i ustawiła pod kątem 90 stopni względem siebie, to by spokojnie mogła czytać krew.. pochodzi z mrożonych truskawek, rozmrażanych na deptaku przed budynkiem, gdzie to zdjęcie było robione

17. chciałem mieć też "coś z przodu", żeby głębia była (?). widocznie nieudanie

12. inne spojrzenie na "fashion"

zdjęcia nie porywają, fakt, ale staram się robić je chociaż "poprawnie"... a jak jeszcze nauczę się porywać, to będę happy. =]

jeszcze raz dzięki za dobry komentarz; liczę na więcej takich!

Miasto

Domyślnie

)))))) postawiła by ją do góry nogami, na bank))...ale jeszcze jedna uwaga do tego zdjęcia... ręce wyrastają spoza kadru...jakby nie jej a szczególnie ta górna, która trzyma książkę

12. tak myślałem...fashion)))) swetry z włóczki))
    17...no i git...ale głębię można też kontrolować żeby nie była najważniejsza w kadrze
    Ostatnio edytowane przez Adso ; 04-06-2009 o 00:24

Pełne uzależnienie Awatar Loome
    Miasto
    Poznan

Domyślnie

Adso, nie zachwycalem sie tylko zwrocilem uwage na kolory ktore jakos wyjatkowo mi sie spodobaly ta zbrodnia i kara.. pomysl byl nawet, ale wykonanie jeszcze nie to.. zbyt doslowne takie, zbyt malo tajemnicze i groźne, a krew jak z w horrorze z wczesnych lat 90

Miasto

Domyślnie

to akurat przyznałem...kolory i modelka piękne

Początki nałogu Awatar piotrek72t
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

W 17 , moze faktycznie troche za duzo ( bądź za mało ) rozmytego przedplanu, ale wg mnie bez niego zdjęcie byłoby takie "zwykłe", a tak przynajmniej przyciąga oko.
    Piotr Talarczyk
    1ds III 1d

Miasto

Domyślnie

ano przyciąga oko ta wkurzająca plama

Dopiero zaczyna

Domyślnie

...czyli lepsza zła plama, niż dobre nic ;-)

załączę jeszcze kilka, ciekawy jestem jakie błędy znajdziecie

19. aka reklama Adidasa

20. Kolejne z wystawy "Nie książka szpeci kobietę". Na tę wystawę była właśnie zrobiona "Zbrodnia i kara", ale tamten shot nie przeszedł i do druku poszło inne ujęcie (IMO słabsze, kiedyś może pokażę )

21. jw

22. jw

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów