No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
Wg mnie słabo.
1. ostrość nie tam gdzie trzeba
2. nie rozumiem po co ten walący się kadr
4. przechył w tył budynku psuje odbiór
Jedynie 3 jakoś wydaje mi się trochę ciekawe, ale niedopracowane.
I tak mam satysfakcję, że mam lepsze foty niż: http://canon-board.info/showthread.p...138#post649138
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Tak to podałeś "dla poddzierżanija rozgowora", żeby wzbudzić jakieś emocje czytających?
Emocje w fotografii są ważne, ale przedkładam wymowę prac nad "polityczne hasła". Nie wiem czy to wyraz Twej nadmiernej asertywności czy już prostactwa... Nie mnie oceniać, tym niemniej porównywanie swoich (w tym wypadku słabych) osiągnięć z pracami koleżanki z forum jest nie na miejscu. Nawet jeśli technicznie nie były one idealne, to przynajmniej niosą jakieś treści, których tu niestety nie widzę.
Takie będą Rzeczypospolite, jakie ich młodzieży chowanie - cyt. Andrzej Frycz Modrzewski. Mam nadzieję, że mungo już się zreflektował i poczyni właściwe kroki - łagodnie ujmując: niepotrzebny zgrzyt.
Trochę ironii nigdy nie zaszkodzi. A przynajmniej dowiedziałem się kilku prawd o fotach. Dzięki panowie!
Ależ nie ma za co - nie zrozumiałeś przesłania płynącego z komentarzy?
Czy nie mylisz też nieco pojęcia - "ironia"? Zapewne nikt nie zrozumiał ukrytego sensu Twej wypowiedzi, bo ten dosłowny przekaz był niezwykle prosty. Może to ironia sokratyczna?![]()