Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: [mungo]wieczór/noc muzeów, w-wa

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar x-mac
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mungo Zobacz posta
    I tak mam satysfakcję, że mam lepsze foty niż: http://canon-board.info/showthread.p...138#post649138
    Tak to podałeś "dla poddzierżanija rozgowora", żeby wzbudzić jakieś emocje czytających?
    Emocje w fotografii są ważne, ale przedkładam wymowę prac nad "polityczne hasła". Nie wiem czy to wyraz Twej nadmiernej asertywności czy już prostactwa... Nie mnie oceniać, tym niemniej porównywanie swoich (w tym wypadku słabych) osiągnięć z pracami koleżanki z forum jest nie na miejscu. Nawet jeśli technicznie nie były one idealne, to przynajmniej niosą jakieś treści, których tu niestety nie widzę.
    Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    A kto Cię tak okłamał?
    Takie będą Rzeczypospolite, jakie ich młodzieży chowanie - cyt. Andrzej Frycz Modrzewski. Mam nadzieję, że mungo już się zreflektował i poczyni właściwe kroki - łagodnie ujmując: niepotrzebny zgrzyt.
    marcin
    forma wynika z funkcji (ls) - mniej znaczy więcej (mvdr) - ornament to zbrodnia (al)

szukaj: 1 2 3

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Trochę ironii nigdy nie zaszkodzi. A przynajmniej dowiedziałem się kilku prawd o fotach. Dzięki panowie!
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
    Zaczątek portfolio: link

Początki nałogu Awatar x-mac
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Dzięki panowie!
    Ależ nie ma za co - nie zrozumiałeś przesłania płynącego z komentarzy?
    Czy nie mylisz też nieco pojęcia - "ironia"? Zapewne nikt nie zrozumiał ukrytego sensu Twej wypowiedzi, bo ten dosłowny przekaz był niezwykle prosty. Może to ironia sokratyczna?
    marcin
    forma wynika z funkcji (ls) - mniej znaczy więcej (mvdr) - ornament to zbrodnia (al)

szukaj: 1 2 3

Uzależniony Awatar comatus
    Miasto
    Wybrzeże Pucyfiku

Domyślnie

Trochę ironii nigdy nie zaszkodzi.
    Chyba muszę sprawdzić znaczenie tego mądrego słowa, bo ewidentnie którejś z Twoich wypowiedzi nie zrozumiałem i nie dotarła do mnie ich zakamuflowana prawda.

Uprawnienia umieszczania postów