:razz: Czemu nie... ;-) Kto jest za?? :razz:
:razz: Czemu nie... ;-) Kto jest za?? :razz:
50d + Canon 24-105 f4 IS |Reszta bubli i kompletnie brak czasu...
No tak, do Poznania to nie, ale na radioaktywna wycieczke juz tak. Poznaniacy nie zapomna...
heheh to ja zakladam grupe malkontentow opozycjonistow ktorzy zakladaja ze od razu nic z tego nie wyjdzie i to wszystko to czcze gadanie i sztuczne nabijanie postow![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Mimo że naprawde chętnie zrobił bym taki wypad to musze sie z toba w pełni zgodzić...Zamieszczone przez thorin
Jednakowoż warto spróbować... :razz: A nóż znajdzie się śmiałek który sprawnie zorganiuzje grupe i wyjazd...
A czy to do mnie bylo czy tak ogolnie ?Zamieszczone przez thorin
![]()
Raczej ogólnie... żeby zamiast być "malkontentem" bardziej optymistycznie patrzeć na życie i mieć nadzieje że pomysł spodoba sie większej grupie i taki wyjazd zostanie zorganizowany... :-P Pozdrawiam
Ale kartel, czy ja napisalem ze to zly pomysl ? Ja tylko napisalem ze Poznan bedzie pamietac takie znieslawienie, nie napisalem emotinkonka bo myslalem ze to jasne ze tam jest "Zamieszczone przez kartel
".
Sorki.... Tak to jest jak się siedzi przed kompem 8 godzin... ;-) Już przed oczami mi się dwoi i troi... :razz: Więc skoro jesteś chętny to może coś zorganizujemy :-P
Zamieszczone przez Polaco
nie, Polaco to nie do Ciebie oczywisciewam zazdroszcze moznosci wspolnego zlotowania i pozdrawiam ofkors
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
poszukajcie na pl.rec.foto tam bylo o czarnobylu (jakies 2,3 miechy temu) - gosci bez przeszkod pojechali, pozwiedzali, pofocili.... zdjecia przywiezli (napromieniowali sie ponoc minimalnie)- przy okazji wynikla ciekawa dyskusja o tym, co to jest reportaz
![]()
350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.pl