Zastanawiam sie nad kupnem canona eos 300. Jest to dobry aparat ?? polecacie go ?? A moze za te pieniadze kupic cos innego ??
Zastanawiam sie nad kupnem canona eos 300. Jest to dobry aparat ?? polecacie go ?? A moze za te pieniadze kupic cos innego ??
za te, to znaczy za jakie ?bo chyba mowimy tutaj o kwestii - mam xxx PLN, ile da sie z tego maxymalnie wyciagnac?
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
do 500 zl z obiektywem, chodzi mi o uzywany sprzet, moge tez w podobnej cenie dostac canon eos 3000n i zastanawiam sie ktory lepszy, chyba ze jeszcze cos innego szukac
w cenie do 500 zl zdecydowanie lepszy od 3000n jest 300, i w to radzilbym zainwestowac, co prawda da sie kupic jeszcze jakiegos uzywanego 10 lub 100 albo 600/650/630/620 ale ich najwazniejszy elemaent mechaniczny - migawka moze byc wuyzywany jak dobre imie polskiego parlamentu, i jest to wielka loteria przy kupnie ych modeli, bo napewno nikt nie kupowal ich z mysla o foceniu imienin cioci a racze po to eby pracowac z nim - ergo - mozesz dostac zajezdzony egzemplarz... 300 to dobry wybor jak na amatora polecam...
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
Zamieszczone przez akustyk
akustyk ma racje, ale trzeba sobie ustrzelic wtedy jakas okazje na allegro
a gdzie mozna dostac to 50e, bo szukalam na allegro i nic takiego nie widze
a ja widze jak byk stoi w na pierwszej stronie, jeszcze podkreslone![]()
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=58994402
tak, ale juz aukcja przebila 500 zla zostaly jeszcze 2 dni
moze radzicie cos innego ?? oprocz canona ??