na migawke, przede wszystkim na migawke, reszta czesci mechanicznych jesli aparat sie nie wiesza i blyska lampa musi byc sprawna ale musisz spojrzec na migawke czy nie wylazi z niej smar i popros najlepiej sprzedawce o zdjecie migawki
na migawke, przede wszystkim na migawke, reszta czesci mechanicznych jesli aparat sie nie wiesza i blyska lampa musi byc sprawna ale musisz spojrzec na migawke czy nie wylazi z niej smar i popros najlepiej sprzedawce o zdjecie migawki
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
a oprocz tego canona co jeszcze polecacie ?? mam malo czasu i zalezy mi zeby szybko kupic w miare dobry aparat
za te pieniadze ? ta 50 tka jest wporzo, moglbym polecic tansze 100 i serie 600 ale jak juz mowilem to jest strasznie sliska sprawa bo rzadko zdarzaja sie modele z dobra migawka, dlatego zainwestuje w ten model, no jesli bardzo chcesz 300 to moze byc i 300ewentualnie za te pieniadze masz bardzo fajny zestaw manualny, jakis t60 plus szklo tele i spacer zoom... a o inne firmy popytaj na innych forach ja bana dostac tutaj nie chce
poza tym niewiem jak stoja aparaty firmy N.
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
Czyli najlepiej tego e50 ?? Jezeli jednak tego nie znajde w swojej okolicy to jaki inny ??
powinnas szukac w okolicy allegrooplaca sie kupic dobry sprzet, a nie kupic blisko
350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.pl
ale ja sie za bardzo nie znam i nie wiem czy jak kupie cos co jest na zdjeciu to czybedzie to dobre, to ze mi sie podoba to jedno a to czy jest dobre to drugie
zawsze masz niepewnosc, gdy kupujesz cos starego, bo nie masz gwarancji....
natomiast o jakosci sprzetu wypowiedzieli sie znawcy forumowi....
warto wiec kupowac bez pospiechu i od pewnych osob - najlepiej nie od TIPow, ale od ,,zapalencow'' fotografii, ktorzy sprzedaja swoj sprzet bo kupuja cos lepszego - wowczas mozesz liczyc na uczciwoscbo taki TIP to nie jest w stanie sprawdzic kazdej sprzedawanej sztuki... ja tak zawsze kupowalem i nie nadzialem sie. czego zycze tez i Tobie
350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.pl
zastanawiam sie bo kusza mnie canonem 300v za 350 zl same body prawie nowym a e50 kosztuje tyle samo i nie wiem co wybrac
ja tamrona i 300d kupilem na allegro, ale za to pieniadze niemale wiec mialem i na to i na to po tydzien testow nim zaplacilem... inna sprawa ze moje konto na allegro wzbudza zaufanie![]()
Zamieszczone przez asica
odp - 50e