Poprawnie, ale przyczepie sie do zdjecia z bloga http://img43.imageshack.us/img43/9225/fotolog5295.jpg
Zle skadrowane wszystko leci a dziewczyna próbuje to utrzymać w rękach
1 i 3 mi pasuje, fajne pozy. 3ka najlepsza- ladne tlo, ladna plastyka, ladne kolory
Regulamin pkt8.Zakaz kryptoreklamy
Przyjemne w odbiorze.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Oryginalne zdjęcie było nieco większe, wykadrowałem je tak "dziwnie" dopiero potem, w LR. Chciałem nadać jakiegoś... dynamizmu(?) ale cóż, nie wyszło
Niebawem postaram się wrzucić więcej zdjęć (mam nadzieję, że lepszych bo wiem już co poprawić:-D)
Dziękuje wszystkim za komentarze,
pozdr, Sławek
Kolory fajne kadry mi akurat tez leza ale musisz jeszcze pocwiczyc z ta winieta. Mnie tez sie tez efekt ostatnio bardzo spodobal ale zostawiam zdjecia i potem jescze raz zerkam swierzym spojrzeniem. Czesto przesadzam i w twoich zdjeciach tez troche jest ta winieta przesadzona.
Positively dirty minded
1 i 3 b. fajne, ja się winiety nie czepiam bo sama jestem zboczona na punkcie winietzresztą.. tu pasuje
7. trochę ciemno na twarzy...
na 8 uciałes paluszki
a reszta się podoba, zwłaszcza zywe kolry
Pierwsze trzy: można by wyretuszować dziewczynę pod oczami, jak dla mnie winieta pasuje tylko do ostatniego- w pozostałych dwóch wygląda słabo.
1 i 3 ok, 2 mniej mi się podoba.
Kolejne: 5tce brakuję jednak trochę jakości, 6 słaba przez kadr i tło, 7 i 8 to posłuchaj się gunia1990, bo ma rację.
9 podoba mi się jak jest zaświecona, nie podoba mi się takie ciach po głowie i wrażenie że całość leci w lewo, kadr też nie za ciekawyOgólne wrażenie - nieźle
Pozdrawiam