Strona 8 z 10 PierwszyPierwszy ... 678910 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 91

Wątek: [tkacz] Goodbye Jaruzelsky. PRL story z ciążą w tle

Dopiero zaczyna

Domyślnie

To ja mam pytanie takie moze z innej beczki, bo sam sie zamierzam zapisac na warsztaty: Skoro www.fotokadr.konin.pl to warsztatowicz to czemu jego zdjęcia znacząco odbiegają od poziomu (obróki min) zdjeć tkacz'a ?Ja rozumiem że nie posiadł jeszcze wiedzy na temat obróki ale zaraz po warsztatach powinno to wyglądac zgoła inaczej...

Uzależniony Awatar xsardas
    Miasto
    Wrocław / Szczecin / Świnoujście

Domyślnie

Człowieku czy rzeczy oczywiste są aż tak trudne do zrozumienia? Jedni mają do tego dryg inni nie, jedni uczą się szybciej drudzy nie, warsztaty nie zrobią z Ciebie wybitnego fotografa proste.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Tak, ja bardzo dobrze rozumiem żę dobre kadry udanie uchwycone momenty, wieloplany to generalnie sprawa doświadczenia/talentu/zaangażowania, ale obróbka która była tworzona(jak mniemam)ze samym prowadzącym??Chyba, że oni udzielają tylko pewnych wskazówek jak coś zrobić? Bardzo tutaj kładę tutaj nacisk na obróbke. bo cała reszta to juz inna bajka...

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez doovade Zobacz posta
    To ja mam pytanie takie moze z innej beczki, bo sam sie zamierzam zapisac na warsztaty: Skoro www.fotokadr.konin.pl to warsztatowicz to czemu jego zdjęcia znacząco odbiegają od poziomu (obróki min) zdjeć tkacz'a ?Ja rozumiem że nie posiadł jeszcze wiedzy na temat obróki ale zaraz po warsztatach powinno to wyglądac zgoła inaczej...
    Wydaje mi się że powinienes z tym pytanie przenieść się do wątku o warsztatach a nie offtopować w wątku galeriowym. Ale ostateczna decyzja czy czyścić w Galerii należy do Autora.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    malo

Domyślnie

Podobają mi się wszystkie oprócz 7(nie podchodzi mi kolorystyka) i 10(paskudny odblask na twarzy).

Domyślnie

mi sie podoba jade na warszaty

dinus
    Guest

Domyślnie

mistrzostwo świata

Domyślnie [tkacz] 4 kadry neutralono-betonowo tenisowe

Hejka,
    nie wiedziałem gdzie to wrzucić w sumie bo kategorii ślubnej nie ma więc wrzucam tu
    4 kadry z zapowiedzi pleneru popełnionego ostatnimi czasy. Zimno było ale zabawa była przednia. W cały materiale będzie więcej nawiązania do tenisa, bo to profesja Pana Młodego

Pozdr,
    tkacz

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

dwójka słaba. reszta super!

Fotografujący Awatar michael_key
    Miasto
    Stargard

Domyślnie

Jak zwykle (bez wazeliniarstwa) klasa.
    Generalnie wszystkie kadry są świetle. Osobiście lubię sceny typu #1.

Strona 8 z 10 PierwszyPierwszy ... 678910 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów