Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: plenerowo modowo [inż! i gary]

Domyślnie plenerowo modowo [inż! i gary]

cześć,
    ostatnio mieliśmy niemałą przyjemność poprowadzenia wspólnych warsztatów z fotografii ślubnej w ujęciu plenerowym. Tu mała zajawka (zdjęć niedużo bo głownie gadaliśmy )

Wiecej na naszych blogach:
    www.matrimonio.pl
    www.sebastianmalachowski.pl/blog

Sebastian Małachowski

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Rewelacyjne zdjęcia, jestem pod wrażeniem pomysłów, wykonania, wszystkiego właściwie. Obejrzałem Twoje portfolio, jedne z najlepszych ślubniaków jakie widziałem. Pokazuj więcej, dzięki takim zdjęciom człowiek chce się uczyć. Nie potrzebujesz czasem asystenta na plenerach?
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Bywalec Awatar spoon
    Miasto
    Wroclove

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gary Zobacz posta
    cześć,
    ostatnio mieliśmy niemałą przyjemność poprowadzenia wspólnych warsztatów z fotografii ślubnej w ujęciu plenerowym. Tu mała zajawka (zdjęć niedużo bo głownie gadaliśmy )

Wiecej na naszych blogach:
    www.matrimonio.pl
    www.sebastianmalachowski.pl/blog
    nie wiem, czy mnie ominela zapowiedz tych warsztatow, ale przy okazji nastepnych wspomnij o nich na forum. z przyjemnoscia bm wzial w nich udzial.
    I JUST LOVE TO PUSH THE BUTTON AND HEAR THE CAMERA SNAP | ruler of the world
    szukajka

Domyślnie

pank - use the force tej 85 jak ją znam to wiele fajnych kadrów uchwyci mam nadzieje że się dobrze sprawuje

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Sprawuje się nieźle, tak jak 28, efekty w stopce. Sesja ciążowa a'la PLR powalająca. Gdybyś potrzebował kiedyś żeby ktoś plecak za tobą ponosił, to się polecam.
    Ostatnio edytowane przez pank ; 14-05-2009 o 13:26
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Początki nałogu Awatar Viqy
    Miasto
    Gdańsk

Lightbulb Lampa

Albo mi się wydaje, albo modelka na pierwszym zdjęciu ma za głową fragment lampy sufitowej z IKEI ?

I tu:
    http://tkacz.dokuro.org/workshop/4.jpg
    I tu:
    http://tkacz.dokuro.org/workshop/5.jpg

Cała sesja bardzo fajna.

Domyślnie

to jest model lampy IKEA o nazwie flara 24

Początki nałogu Awatar Viqy
    Miasto
    Gdańsk

Lightbulb

Tak też pomyślałem ale co najlepsze, tam widać też osłonę gwintu klosza ! Czary z mleka ...

Domyślnie

wszystko dlatego że coraz częściej żona wspomina coś o remoncie mieszkania, każda flara zamienia mi się w elementy wyposażenia mieszkania z IKEI jak moje flary zaczną przypominać sofę to jadę do sklepu

Początki nałogu Awatar Troyan

Domyślnie

Widziałem Wasze zdjęcia na początku jak zacząłem zaglądać na CB, jesteście super goście Idziecie do przodu.

Macie w tych fotkach swój styl, taki zadziorny, pozytywny, gratuluję i życzę sobie żebym też kiedyś dotarł do takiego momentu kiedy aparat będzie mi służyć w sposób w jaki dżezmeni używają swoich instrumentów. Opanowaliście to pudełko do perfekcji, teraz tylko życzyć nieskończoności w pomysłach
    Założyłem sobie FOTOBLOGA

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów