Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: PS CS4 Image processor - alert skryptu

Widok wątkowy

Początki nałogu

Domyślnie

Dzięki za wskazówki, czy powiększanie pliku wymiany XP da mi jakieś wymierne korzyści ?
    Zapomniałem dodać- Xp Pro.
    Nie testowałem Memtestem, więc głowy nie dam, ale może być coś na rzeczy bo dziwne gubienie plików podczas ładowania systemu się zaczęło od niedawna. Nie było tego wcześniej, musiałem grzebać się w konsoli odzyskiwania i odtwarzać rejestr żeby odpalić system.
    A sam problem przejawiał się tym że mam przed sobą bootlogo windy, pasek postępu biega i nagle ekran ciemnieje, ale do stopnia tylko takiego, że widzę np. ciemniejszy pasek w miejscu paska zadań windy. Ekran jest jakby leciutko podświetlony a nie taki kompletnie czarny. Gdzieś doczytałem że to pamiątki mogą szwankować, ale także styki więc póki co przeczyściłem.
    Co do gier to fakt że np. "Enemy Engaged 2" powyżej 800x600 wprowadza system w stan śmierci klinicznej ... Ale myślałem, że to karta grafiki, bo moja sobie pożycza pamięć z RAM (Turbo Cache - LOL)- może to jest przyczyną kłopotów ?
    Na marginesie : jaki jest wpływ karty graficznej na wydajność obróbki zdjęć ?
    A wracając do alertu skryptu to pojawia się on nawet wtedy gdy odrobi zadnie bezbłędnie tj. gdy zadam mu małą ilość plików i wszystkie obrobi i zapisze. I tak ględzi że nie mógł ....
    Ostatnio edytowane przez tantal ; 14-05-2009 o 16:46

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów