Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: [Gdańsk] Photo Day 5.0 na Politechni Gdańskiej

Mieszany widok

Bywalec Awatar Elgi
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Ciekawy jestem jak to wszystko będzie zorganizowane, czy pozwolą przechadzać się po laboratoriach i miejscach niedostępnych dla przeciętnego Kowalskiego? (wątpię w to!)
    Widziałem wpis naszego znajomego "robgr85" na MMtrójmiasto, niestety jak na razie bez odzewu
    cyt. "będą nam udostępnione różne laboratoria itp. pomieszczenia niedostępne dla przeciętniaka odwiedzającego PG?"

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Elgi Zobacz posta
    Ciekawy jestem jak to wszystko będzie zorganizowane, czy pozwolą przechadzać się po laboratoriach i miejscach niedostępnych dla przeciętnego Kowalskiego? (wątpię w to!)
    Widziałem wpis naszego znajomego "robgr85" na MMtrójmiasto, niestety jak na razie bez odzewu
    cyt. "będą nam udostępnione różne laboratoria itp. pomieszczenia niedostępne dla przeciętniaka odwiedzającego PG?"

zapytałem przez gg Anetę z MMki, powiedziała że do jutra postara się odpowiedzieć. Jeśli nie będzie wstępu do pracowni pracowników itp miejsc to raczej nie będzie mi się spieszyło na tego foto-deja.
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów