Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: [Gdańsk] Photo Day 5.0 na Politechni Gdańskiej

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michal.wrobel Zobacz posta
    Witam serdecznie. Bardzo dobry pomysł na plener ale akurat w sobotę na PG może być trochę tłoczno. Z jednej strony to wada bo na pewno nie wszędzie będzie można wejść, za to z drugiej będzie możliwość fotografowania (oprócz architektury) Lecha Wałęsy, Jana Kozłowskiego, Jerzego Stuhra.
    no tak, będzie tłoczno, też uważam że fajnie by było gdyby można takiego fotodeja zorganizować np w wakacje - wszystko wyszłoby dużo bardziej kameralnie. Dzięki za Cynk odnośnie znanych osobistości - ale czy będzie łatwy dostęp do nich? Czy ten kongres nie jest przypadkiem imprezą zamkniętą?
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

ktoś prócz mnie z forum idzie?

pomidor30
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robgr85 Zobacz posta
    ktoś prócz mnie z forum idzie?
    witam wszyskich forumowiczów cb ja wybiore się z dziećmi ,pozdrawiam i do zobaczenia

Pełne uzależnienie Awatar Tezet-gdynia
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Wkoncu ktos byl ? Bylo cos ciekawego ? Jakies zdjecia ?

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tezet-gdynia Zobacz posta
    Wkoncu ktos byl ? Bylo cos ciekawego ? Jakies zdjecia ?
    Ja byłem, był też pomidor30 - na początku go nie rozpoznałem, dopiero pod koniec wymieniliśmy kilka zdań.

Jeszcze zdjęć nie obrobiłem, dziś byłem na ME w Motocrossie (sidecar i quad) [za wywołanie tych RAW'ów zabieram się priorytetowo]. Nie wiem czy coś wrzucę na forum, bo szczerze mówiąc był to najsłabszy PhotoDay na jakim byłem, mieliśmy dostęp do jednego lab (bardzo małego) chemicznego, oraz takiego bardziej fizycznego (chyba, ale też w budynku chemii). Byliśmy w salach 5** architektury przeznaczonych dla malarzy czy jakoś tak :P Świetne, miękkie światło tam panowało [za sprawą mlecznych szyb pod kątem 45st na całej długości pomieszczenia] - dziwię się trochę że kilku fotodejowców usilnie pomagało sobie tam fleszem

Potem jakoś odbiłem od grupy w budynku AiE i potem już nie znalazłem - niby mieli ruszyć na ETI, pewnie ruszyli ale beze mnie.

michal.wrobel
    Guest

Domyślnie Było ok. 25 osób

Była całkiem spora grupka.
    Miła atmosfera wynagrodziła chyba kiepską pogodę i brak dostępu do wielu miejsc.

pozdrawiam

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów