Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: [Gdańsk] Photo Day 5.0 na Politechni Gdańskiej

lstafiej
    Guest

Domyślnie [Gdańsk] Photo Day 5.0 na Politechni Gdańskiej

Kolejny trójmiejski Photo Day, czyli otwarty plener dla każdego. Tym razem w kampusie Politechniki Gdańskiej.

Spotykamy się w sobotę (16 maja) o godz. 12 przed Gmachem Głównym PG (Gdańsk Wrzeszcz, ul. Narutowicza 11/12) i do upadłego fotografujemy zakamarki kampusu, budynki i ich wnętrza oraz... studentów, jeśli się jacyś trafią

Cel - stworzyć największą jaka dotąd powstała galerię gdańskiej Polibudy.

Bieżące informacje -> TUTAJ http://www.mmtrojmiasto.pl/meeting/4272/Photo+Day+5.0+na+Politechnice+Gda%C5%84skiej.html]TUTAJ[/url]

Bywalec Awatar Elgi
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Ciekawy jestem jak to wszystko będzie zorganizowane, czy pozwolą przechadzać się po laboratoriach i miejscach niedostępnych dla przeciętnego Kowalskiego? (wątpię w to!)
    Widziałem wpis naszego znajomego "robgr85" na MMtrójmiasto, niestety jak na razie bez odzewu
    cyt. "będą nam udostępnione różne laboratoria itp. pomieszczenia niedostępne dla przeciętniaka odwiedzającego PG?"

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Elgi Zobacz posta
    Ciekawy jestem jak to wszystko będzie zorganizowane, czy pozwolą przechadzać się po laboratoriach i miejscach niedostępnych dla przeciętnego Kowalskiego? (wątpię w to!)
    Widziałem wpis naszego znajomego "robgr85" na MMtrójmiasto, niestety jak na razie bez odzewu
    cyt. "będą nam udostępnione różne laboratoria itp. pomieszczenia niedostępne dla przeciętniaka odwiedzającego PG?"

zapytałem przez gg Anetę z MMki, powiedziała że do jutra postara się odpowiedzieć. Jeśli nie będzie wstępu do pracowni pracowników itp miejsc to raczej nie będzie mi się spieszyło na tego foto-deja.
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Bywalec Awatar Elgi
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Gdyby tak, zorganizować się i zapytać „MMtrojmiasto” żeby zrobił wyjątek dla grupy z „CB” na zwiedzanie naprawdę zakamarków PG. Wiem to z autopsji, miałem kilka lat, żeby poznać co i gdzie się wyprawia. Niektóre laboratoria naprawdę wyglądają świetnie.
    „robgr85”, wspomniał, że ma kontakt przez gg do Anety.
    Możemy poprosić ”Anetę” o opinie w tej sprawie, ewentualnie przekierowanie do osoby, która może powiedzieć więcej na ten temat.
    Nie raz się spotykaliśmy, nigdy nie brakowało chętnych na wspólne wypady plenerowe. Podczas ostatniego PD w Letnicy/Letniewie - (sam już nie wiem), byliśmy chyba najbardziej opstrykaną grupą

Pełne uzależnienie Awatar Tezet-gdynia
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Jesli pogoda dopisz i nie bede mial nic innego do roboty, to dlaczego by nie Jesli laborki edzie mozna zwiedzic to co jak co ale trzeba zaopatrzec sie w jakies fartuchy i porobic ciekawe sesje Pare pomyslow na pewno by sie znalazlo bo sam pare pomyslow mam

Coś już napisał
    Miasto
    WestSideWrzeszcz

Domyślnie

tak jak mówicie, byle ochłapami nam nie zamydlą oczu. Wątpię, by dali nam wejść, do zamkniętych pomiesczeń,bo raczej nie grzeszą pomysłową organizacją, ale jak choć parę miejscówek co ciekawszych udostępnią to też się pojawię.
    You_Me_Kan`on

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

jeden z redaktorów odpowiedział na mój komentarz na stronie mmtrojmiasto

http://www.mmtrojmiasto.pl/meeting/4...5%84skiej.html
    Będą udostępnione pracownie - jednak więcej szczegółów jeszcze dzisiaj wieczorem
    Pozdr.

Pełne uzależnienie Awatar Tezet-gdynia
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Mnie niestety nie bedzie, bawcie sie dobrze

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

dostałem odpowiedź od Anety, niestety nie jest powiedziane do jakich pracowni będziemy mieli dostęp, a do jakich nie - część na pewno będziemy mogli odwiedzić, jednak niektóre (nie do końca wiadomo które) będą zamknięte.
    Ostatnio edytowane przez robgr85 ; 15-05-2009 o 10:02

michal.wrobel
    Guest

Domyślnie

Witam serdecznie. Bardzo dobry pomysł na plener ale akurat w sobotę na PG może być trochę tłoczno. Z jednej strony to wada bo na pewno nie wszędzie będzie można wejść, za to z drugiej będzie możliwość fotografowania (oprócz architektury) Lecha Wałęsy, Jana Kozłowskiego, Jerzego Stuhra.

Otóż właśnie w sobotę odbywa się tam III POMORSKI KONGRES OBYWATELSKI "Razem wobec kryzysu i przyszłości" (od 9 - 17).

pozdrawiam i mam nadzieję do zobaczenia

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów