Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 38

Wątek: Adapter obiektywów do aparatu Canon Powershot S2 IS

daniel_nana
    Guest

Domyślnie Adapter obiektywów do aparatu Canon Powershot S2 IS

panowie gdzie to można kupić za przyzwoite pieniądze, chodzi o zestaw LAH-DC20 do canona S2 IS w skład którego wchodzą:adapter LA-DC58E + osłona przeciwodblaskowa LH-DC40. Chodzi o okolice Radomia i Warszawa. Do tej pory znalazłem w necie sklep w Łomiankach.
    P.S.
    Czemu to jest czarne czy tych producentów już pogieło?
    Wypuszczają kompakt srebrny a przystawki robią czarne :-(
    Daniel

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

na allegro nie ma?
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

daniel_nana
    Guest

Domyślnie

albo ja nie umiem szukac na alegro albo nie ma. Od S1 IS nie bedzie pasowac chyba bo tam srednica gwintu to 52mm a do S2IS piszą ze powinien miec 58mm. Jesli sie myle to prosze o oswiecenie mnie. http://www.pstryk.com.pl/opis/4089
    Daniel

daniel_nana
    Guest

Domyślnie

panowie gdybym nie szukał w google to bym tutaj nie pytał. Pomóżcie. Może znacie jakies sklepy które akurat mają taki adapter w swojej ofercie ale akurat nie ogłaszają sie w necie. Temat nie umarł bo dalej nie moge znaleźć :-(
    Daniel

Domyślnie

http://www.canon.com.pl/gdzie_kupic/foto/

sprawdz tutaj.
    jeśli te sklepy podane tam są dealerami canona to wypadałoby żeby mieli coś takiego albo na stanie albo na zamówienie.
    |a ja mam aparat i oko
    i wreszcie nową sigmę|
    www.muka.foxnet.pl

daniel_nana
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotomuka
    http://www.canon.com.pl/gdzie_kupic/foto/

sprawdz tutaj.
    jeśli te sklepy podane tam są dealerami canona to wypadałoby żeby mieli coś takiego albo na stanie albo na zamówienie.
    ...A ****... co kraj to obyczaj, a w Polsce przedstawiciele canona mają w dupie klientów i dopiero pewnie zaczną sprazedawac jak aparat przestanie byc produkowany.
    Próbowałem zamówic ten zestaw w www.pstryk.pl ale tam czekają na przesyłke i nie mogą sie doczekać. Macie moze jakies inne namiary? Bo ci którzy są dealerami canona dopowiedzieli mi ze zastanowią sie czy nie rozszerzyc swojej oferty, a ja nie mam zamiaru czekac az mi sie porysuje obiektyw, ze nie wspomne o spadającym, idiotycznym kapslu, który mocno sie trzyma tylko jak masz przystawioną do niego ręke.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

http://www.lensmateonline.com/buy6.html - zamawialem tam kiedys tulejke do G3. Przesylaja przesylka z zanizona wartoscia (bez cla), jakosc bardzo dobra.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ten adapter maja tez tutaj:

Techmarket

Nie kupowalem, ale moze warto sprobowac?

Pozdr,
    Radek
    PowerShot IS S2 | Sandisk Ultra II 1GB | Apacer

Lord Vader
    Guest

Domyślnie

Wiadomość nie do końca prawdziwa. Nie mają ale mają mieć. Sam czekam już 3 tygodnie i wczoraj dostałem wiadomość z Techmarketu. że mogą mi ewentualnie sprowadzić ze Stanów ale za 50% drożej. Canon dał ciała.

daniel_nana
    Guest

Domyślnie

to prawda, canon wogóle nie dba o klientów. na www.pstryk.pl jestem 5ty w kolejce i czekam ponad 3 tygodnie, dzwonie do nich co tydzień. Twierdzą, że firma Canon cyka im paczki po 10szt., a ostatnio w całej Polsce mają problemy z dostępnością.
    P.S.
    Zastanawiam sie czy nie podesłać maili po całej siatce siedzib canona, może ktoś nimi potrząśnie?
    chociaz po ostatniej premierze canona A610 i 620, i ich wypuszczeniem na rynek z wadliwym softem to moge sie wszytkiego spodziewac

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów