Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 38

Wątek: Adapter obiektywów do aparatu Canon Powershot S2 IS

Domyślnie

zamowilem w lensmate.
    Przesylka wyleciala do kraju i... cisza

Domyślnie

Nie no, masakra...
    Widze, ze jakas firemka wystawia orginalny LAH-DC20 na Allegro:
    http://www.allegro.pl/show_item.php?item=64007663

Tyle, ze cene to maja z kosmosu...
    Co za ludzie...

Domyślnie

Bo oryginalna i sprowadzana.
    Ja zamowilem dwie 52 i 58.
    Jedna (58) pewnie sprzedam.
    Jedyny problem jest taki, ze paczka idzie juz 2 tygodnie ... i jej nie widac...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez daszek
    Bo oryginalna i sprowadzana.
    Tyle, ze ten sam orginalny zestaw LAH-DC20 w Stanach kosztuje 34$ !!!
    Ja wlasnie zamowilem u znajomej, ktora tam jest, wraca na poczatku pazdziernika. Doczekac sie nie moge ;-)

A nieorginalne tulejki masz juz na Allegro, za 35zl.
    Linki podawalem wyzej...

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Simon
    Tyle, ze ten sam orginalny zestaw LAH-DC20 w Stanach kosztuje 34$ !!!

A doliczyles clo, przesylke i fatyge?
    Jesli nie to nie narzekaj tylko sam kombinuj jakby tu sprowadzic z USA po takiej cenie.
    Cena w PLZ tych sprowadzanych jest dla tych osob ktorym sie nie chce kombinowac jak tu sciagnac tanio z USA i bez cla ta tulejke a po prostu chca ja miec - placa innym za kombinowanie i dostarczenie im żądanego produktu.
    Nie chcesz placic podwykonawcom - kombinuj sam... moze ci sie uda za te 34$ zdobyc .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Nie chcesz placic podwykonawcom - kombinuj sam... moze ci sie uda za te 34$ zdobyc .
    Przeczytaj jeszcze raz wyzej, ze zrozumieniem...
    Napisalem wyraznie, ze mam kogos, kto tam siedzi i za 2 tygodnie wraca, wiec nie zaplace ani cla, ani za fatyge, tylko czyste 34$ i bede ta tuleje mial.

Poza tym kontekst mojej wypowiedzi jest taki, ze zyjemy w glupim i chorym panstwie, a CANON wali nas w trabe! Nie dosc, ze dla polaczkow te tuleje sa wciaz niedostepne, to jak juz sie pojawia, cena ich jest nie do przyjecia.

Domyślnie

Ha, przesylka doszla!!!
    Spore pudelko, w srodku styropianowy wypelniacz no i to co najwazniejsze czli adaptery. Sa solidnie wykonane, dopasowane, zadnych luzow. Polecam ten 52mm, lepiej wspolgra wizualnie z S2. Kolor identyczny jak obudowa S2.
    Zakupilem tez tripod ULTRRAPOD II, bardzo ladnie isolidnie wykonany (made in USA a nie China), polecam.
    Oczywiscie nie ominela urzedu celnego, bo jest pieczatka, ale wartosci na przesylce 31usd , nie zachecila do jej otworzenia.

zdroofko

aha, mam problem ze sciagamiem zdjec z aparatu przez kabel. W readme pisza cos, ze XP ma jakas funkcje, ktora przeszkadza. Jak ktos wie o co chodzi, to prosze o podpowiedz. Nie zgrywa ani pod XP sp1 ani z sp2.
    Ostatnio edytowane przez daszek ; 21-09-2005 o 22:44

Domyślnie

No prosze ;]
    Ja poczekam na moj zestaw i napisze jak to wspolgra

Co do zgrywania fotek, to ja nie mam zadnych problemow.
    Ani w standardowym oprogramowaniu windy, ani tez canonowskim zoom browserze.
    Ostatnio edytowane przez Simon ; 21-09-2005 o 14:45

daniel_nana
    Guest

Domyślnie

qrna jak orginał to trza było zamówić 10 jesliby nie dowalili cła to i tak by ci zeszły po 150zł i zarobiłbyś i ty i koleżanka.
    P.s.
    A jak by sie pytali czemu tyle to mogłaby powiedziec ze jak sie zabrudzi to nie czysci tylko bierze nowe ;-)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez daniel_nana
    qrna jak orginał to trza było zamówić 10 jesliby nie dowalili cła to i tak by ci zeszły po 150zł i zarobiłbyś i ty i koleżanka.
    Niby tak, tyle, ze ona mi to kupi z grzecznosci, nie chce wiec jej narazac na jakies nieprzyjemnosci, jesli mialaby przywiezc tego caly wagon ;]
    Jednak jesli przywiezie wiecej, sprzedam je po rozsadnej cenie, a nie jak zlodzieje na allegro, po 300 i 350zl :/

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów