zamowilem w lensmate.
Przesylka wyleciala do kraju i... cisza![]()
zamowilem w lensmate.
Przesylka wyleciala do kraju i... cisza![]()
Nie no, masakra...
Widze, ze jakas firemka wystawia orginalny LAH-DC20 na Allegro:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=64007663
Tyle, ze cene to maja z kosmosu...
Co za ludzie...
Bo oryginalna i sprowadzana.
Ja zamowilem dwie 52 i 58.
Jedna (58) pewnie sprzedam.
Jedyny problem jest taki, ze paczka idzie juz 2 tygodnie ...i jej nie widac...
Tyle, ze ten sam orginalny zestaw LAH-DC20 w Stanach kosztuje 34$ !!!Zamieszczone przez daszek
Ja wlasnie zamowilem u znajomej, ktora tam jest, wraca na poczatku pazdziernika. Doczekac sie nie moge ;-)
A nieorginalne tulejki masz juz na Allegro, za 35zl.
Linki podawalem wyzej...
Zamieszczone przez Simon
A doliczyles clo, przesylke i fatyge?
Jesli nie to nie narzekaj tylko sam kombinuj jakby tu sprowadzic z USA po takiej cenie.
Cena w PLZ tych sprowadzanych jest dla tych osob ktorym sie nie chce kombinowac jak tu sciagnac tanio z USA i bez cla ta tulejke a po prostu chca ja miec - placa innym za kombinowanie i dostarczenie im żądanego produktu.
Nie chcesz placic podwykonawcom - kombinuj sam... moze ci sie uda za te 34$ zdobyc.
Przeczytaj jeszcze raz wyzej, ze zrozumieniem...Zamieszczone przez Vitez
Napisalem wyraznie, ze mam kogos, kto tam siedzi i za 2 tygodnie wraca, wiec nie zaplace ani cla, ani za fatyge, tylko czyste 34$ i bede ta tuleje mial.
Poza tym kontekst mojej wypowiedzi jest taki, ze zyjemy w glupim i chorym panstwie, a CANON wali nas w trabe! Nie dosc, ze dla polaczkow te tuleje sa wciaz niedostepne, to jak juz sie pojawia, cena ich jest nie do przyjecia.
Ha, przesylka doszla!!!
Spore pudelko, w srodku styropianowy wypelniacz no i to co najwazniejszeczli adaptery. Sa solidnie wykonane, dopasowane, zadnych luzow. Polecam ten 52mm, lepiej wspolgra wizualnie z S2. Kolor identyczny jak obudowa S2.
Zakupilem tez tripod ULTRRAPOD II, bardzo ladnie isolidnie wykonany (made in USA a nie China), polecam.
Oczywiscie nie ominela urzedu celnego, bo jest pieczatka, ale wartosci na przesylce 31usd, nie zachecila do jej otworzenia.
zdroofko
aha, mam problem ze sciagamiem zdjec z aparatu przez kabel. W readme pisza cos, ze XP ma jakas funkcje, ktora przeszkadza. Jak ktos wie o co chodzi, to prosze o podpowiedz. Nie zgrywa ani pod XP sp1 ani z sp2.
Ostatnio edytowane przez daszek ; 21-09-2005 o 22:44
No prosze ;]
Ja poczekam na moj zestaw i napisze jak to wspolgra
Co do zgrywania fotek, to ja nie mam zadnych problemow.
Ani w standardowym oprogramowaniu windy, ani tez canonowskim zoom browserze.
Ostatnio edytowane przez Simon ; 21-09-2005 o 14:45
qrna jak orginał to trza było zamówić 10 jesliby nie dowalili cła to i tak by ci zeszły po 150zł i zarobiłbyś i ty i koleżanka.
P.s.
A jak by sie pytali czemu tyle to mogłaby powiedziec ze jak sie zabrudzi to nie czysci tylko bierze nowe ;-)
Niby tak, tyle, ze ona mi to kupi z grzecznosci, nie chce wiec jej narazac na jakies nieprzyjemnosci, jesli mialaby przywiezc tego caly wagon ;]Zamieszczone przez daniel_nana
Jednak jesli przywiezie wiecej, sprzedam je po rozsadnej cenie, a nie jak zlodzieje na allegro, po 300 i 350zl :/