Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 38 z 38

Wątek: Adapter obiektywów do aparatu Canon Powershot S2 IS

Domyślnie

Heh, juz mi wszystko dziala
    Okazuje sie, ze to port usb. Podlaczylem pod inny i dziala
    Podglad na kompie robionego zdjecia to super sprawa

Domyślnie

Jesli ktos z posiadaczy PowerShot S2 IS jest zainteresowany kupnem nowego, orginalnego adapteru wraz z oslona sloneczna LAH-DC20 - zapraszam

daniel_nana
    Guest

Domyślnie

co jest? znalazłeś gdzieś w Polsce? Za ile? bo chyba nie ten za 300? Powiedz coś więcej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez daniel_nana
    co jest? znalazłeś gdzieś w Polsce? Za ile? bo chyba nie ten za 300? Powiedz coś więcej.
    No mam go od 2 dni
    Znalazlem i nie za 300 czy 350, ale za 190
    W Polsce oczywiscie!

jackej
    Guest

Domyślnie

Witam !
    Mam prosbę jestem uzytkownikiem canona S2 od trzech miesięcy. Od samego początku robił nieostre fotki. Zgłosiłem to do sklepu i wysłali go do serwisu tam wymieniono mu optykę. Po odebraniu uważam, że jest nadal coś z nim nie tak. Wszędzie słyszę, że ten canon S2 wykonuje swietne zdjęcia jak jest u Ciebie jak czy to prawda jeżeli Ci to nie sprawi trudności to czy mógłbyś podesłac mi kilka fotek abym mógł ocenić. mój adres: jacekch@kn.pl
    Jacek Chrusciel

Domyślnie

wyslalem

voltech
    Guest

Domyślnie

Witam,
    Podłączę się pod ten wątek, bo sprawa dotyczy osłony LAH-DC20. Mam Canona S5 i nigdy nie używałem żadnych filtrów w żadnym aparacie. Chciałbym kupić tą tuleję i osłonę przeciwsłoneczną.
    Z tego co piszą w sklepach internetowych to na tuleję można przykręcić filtry 58mm.
    Moje pytanie jest takie:
    Czy na filtr przykręcony do tulejki można jeszcze nakręcić osłonę przeciwsłoneczną? Może to zależy od rodzaju filtra?
    (chodziłoby o zamontowanie: tuleja-filtr-osłona, albo jeszcze w szczególnych przypadkach: tuleja-filtrUV-filtrPolar-osłona).
    Pozdrawiam

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów