Heh, juz mi wszystko dziala
Okazuje sie, ze to port usb. Podlaczylem pod inny i dziala
Podglad na kompie robionego zdjecia to super sprawa![]()
Heh, juz mi wszystko dziala
Okazuje sie, ze to port usb. Podlaczylem pod inny i dziala
Podglad na kompie robionego zdjecia to super sprawa![]()
Jesli ktos z posiadaczy PowerShot S2 IS jest zainteresowany kupnem nowego, orginalnego adapteru wraz z oslona sloneczna LAH-DC20 - zapraszam![]()
co jest? znalazłeś gdzieś w Polsce? Za ile? bo chyba nie ten za 300? Powiedz coś więcej.
No mam go od 2 dniZamieszczone przez daniel_nana
Znalazlem i nie za 300 czy 350, ale za 190
W Polsce oczywiscie!
Witam !
Mam prosbę jestem uzytkownikiem canona S2 od trzech miesięcy. Od samego początku robił nieostre fotki. Zgłosiłem to do sklepu i wysłali go do serwisu tam wymieniono mu optykę. Po odebraniu uważam, że jest nadal coś z nim nie tak. Wszędzie słyszę, że ten canon S2 wykonuje swietne zdjęcia jak jest u Ciebie jak czy to prawda jeżeli Ci to nie sprawi trudności to czy mógłbyś podesłac mi kilka fotek abym mógł ocenić. mój adres: jacekch@kn.pl
Jacek Chrusciel
Witam,
Podłączę się pod ten wątek, bo sprawa dotyczy osłony LAH-DC20. Mam Canona S5 i nigdy nie używałem żadnych filtrów w żadnym aparacie. Chciałbym kupić tą tuleję i osłonę przeciwsłoneczną.
Z tego co piszą w sklepach internetowych to na tuleję można przykręcić filtry 58mm.
Moje pytanie jest takie:
Czy na filtr przykręcony do tulejki można jeszcze nakręcić osłonę przeciwsłoneczną? Może to zależy od rodzaju filtra?
(chodziłoby o zamontowanie: tuleja-filtr-osłona, albo jeszcze w szczególnych przypadkach: tuleja-filtrUV-filtrPolar-osłona).
Pozdrawiam