Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: jaki ixus do max 850 pln

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

też miałem taki dylemat, lecz postawiłem sobie głównie dwa cele wielkość, i jakość zdjęć, dodatki w nowszych modelach mnie nie przekonały, a zawsze 200 zł w kieszeni... no może nie do końca, bo kupiłem jeszcze futerał i kartę i prawie 100 więcej poszła

Początki nałogu Awatar wojtek_j
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ja do lustrzanki dokupiłem jakiś czas temu aparat Ixus 960is który też polecam.Robi bardzo ładne zdjęcia.może gdzieś znajdziesz za niższą cenę
    7d / 580 EXII / 430ex / 10-22 / 17-55 2.8 / 24-105 / 70-300 is / 50 1.4 / filtry i różne tam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wyrwiflak Zobacz posta
    Różnica użytkowa zasadnicza - 28mm vs 35mm. Seria dwucyfrowa to najmniejsze IXUSy, 860 jest zauważalnie większy. Poza tym 860 jest oparty na Digic III a 95 już na IV. Jesteś w 100% nastawiony na kompakty Canona? Lumixy, szczególnie seria FX i FS też są bardzo fajnymi trzepadełkami
    No nie koniecznie tylko canon. do tej pory nie kupiłem aparatu. Patrzyłem tylko na canony, popatrzę teraz na panasonic

Początki nałogu Awatar retter
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

odradzam luimixy fajne w parametrach w zdjęciach już dostają
    jeśli już to canony ixusy xxx/xx albo fuji, sony jeszcze walczy ale reszta to odpada, choc nie wiem jak pentaxy

z automatu będziesz walił to canon
    fuji ma kiepskie auto od ISO 400, wiec Av, Tv, M, ( i P jesli ma bo nie jestem pewny) i ręczne ustawianie ISO, fuji ma fizycznie większą matryce
    Ostatnio edytowane przez retter ; 04-07-2009 o 10:15

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów