spoko, nie ma sprawy kavoo,
tomaszaleś mi pojechał po ambicji hehe
stare dobre zdjęcie w peruce z musiacalu grease
to ja Ci powiem że mógłbyś trochę mniej przenikliwy wzrok mieć na tym avatarku
![]()
spoko, nie ma sprawy kavoo,
tomaszaleś mi pojechał po ambicji hehe
stare dobre zdjęcie w peruce z musiacalu grease
to ja Ci powiem że mógłbyś trochę mniej przenikliwy wzrok mieć na tym avatarku
![]()
a no to przepraszam, zwracam honor, bije sie w pierś...
wzrok bardzo stylowy masz na avatarku
a z tymi dziecmi no to true.
czasami tez sa panienki fotografow <zony kochanki etc>
Z ciekawości - masz jakiś problem egzystencjonalny z tymi avatarami? Bo chyba nie ma żadnego obowiązku wstawiania tam własnego zdjęcia?Zamieszczone przez Tomasz Golinski
a ja w avku mam cos tak glebokiego ze wasze plytkie i krotkowzroczne umysly nie moga tego ogarnac.. dlatego nic nie widzicie hrhrhrh
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.
asterix brawo!
a nie żebym miał problem że w avatarku zdjęcie ma być- broń Panie Canonie...poprostu widzi się tych wszystkich gości z białymi lufami i dużo z nich wygląda podobnie. no bez białych a z np. Zenitami czasem też są podobni...
wszyscy ksieza tez sa podobni, wszystkie matki w ciazy, wogole o azjatach to nie wspomne, popieram akustyka, moze ja czasem glupio gadam ale o fotograficzne fryzury, kolory wlosow, zarosty i avatary sprzeczac sie nie zamierzam...
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.