jak sie Wam wydaje jak wyglada przecietny fotograf?...
Takie pytanie nasuelo mi sie dzisiaj nie wiem skad:P
jak dla mnie krotko sciete wlosy, najlepiej szare albo troche siwe, cos jak Vitez <bez obrazy;P> - juz chyba z 8miu takich widzialem...
jak sie Wam wydaje jak wyglada przecietny fotograf?...
Takie pytanie nasuelo mi sie dzisiaj nie wiem skad:P
jak dla mnie krotko sciete wlosy, najlepiej szare albo troche siwe, cos jak Vitez <bez obrazy;P> - juz chyba z 8miu takich widzialem...
Ja mam czarne i w dodatku dlugie - jupi nie jestem przecietnyZamieszczone przez fotomuka
btw dziwne masz problemy :rolleyes:
tja... ale to jest właśnie moje uśrednienie
taki jak napisałem...
hehe
a problem no... to jest problem zdecydowanie natury egzystencjalnej:P
Jak Azjata.Zamieszczone przez fotomuka
jak A. Lepper
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.
ej z tym lepperem to przegiąłeś![]()
ciekawe czy widziałeś jego zdjęcie z woja albo z całą rodzinką;P napewno byś tak nie napisałe gdybyś widział![]()
jednak mozna wygrac konkurs o najglupszy watek z tym o to: http://www.canon-board.info/showthread.php?t=4689
nie masz innych problemow?
Sorry za OT, ale musze...
Fotomuka - czy moglbys jakos poprawic swojego siga, zeby nie zlewal sie z trescia twoich postow? Nie mowie, ze jest za dlugi (mimo, ze czesto posty wyraznie krotsze piszesz ;-)), ale dobrze by bylo dac go jakas mniejsza czcionka, moze dac inny kolor itp.
W tej chwili zamiast automatycznie skierowac wzrok na tresc posta czlowiek najpierw sie zastanawia przez chwile - "o czym on pisze - o np. problemie zdecydowanie natury egzystencjalnej czy o tym, ze Bog stworzyl 1Dsmk2?" ;-)