Cytat Zamieszczone przez DonBolano Zobacz posta
Pozostaje pytanie: Po co?.... Chciałeś się dowartościować??
Żeby stworzyć miejsce, w którym użytkownicy forum będą mogli umieścić swoje komentarze, które nie nawiązują do tematyki wątków umieszczonych w dziale "Nasze Fotografie". Nie, nie żeby się dowartościować.
Cytat Zamieszczone przez maksymiuk Zobacz posta
1)Który fragment Mickiewicz, a który Ty...?
2)Ocenę, czy błąd był kardynalny, czy nie pozostaw może innym?
3)czy Ty nie masz jakiś kompleksów... np. małego prącia...
4)czy Cię nie biją za mocno w domu...?
5)A może przegrałeś zakład i za karę "masz zostać "fotografiem/fotografikiem" ?
6)A może w szkole koledzy zabierają Ci kanapki....?
7)czy naprawdę nie widzisz tego morza ironi, śmiechu, mieszania z błotem, szydzenia, podpowiadania, próśb o litość???
8 )Mogę Ci coś podpowiedzieć?
9)Czy nie widzisz jak pokazujesz swoją "mądrość"?
1) Przepraszam za skrót słowny. "Pan Tadeusz" jest napisany przez Adama Mickiewicza, a nie przeze mnie.
2)Dlatego też nie oceniam. Ocenia CKE.
3)Kompleksy mam. Kompleksu małego prącia nie stwierdzono. Mój członek ma się dobrze.
4)Nie, nie za mocno, tak w sam raz.
5)Zakład przegrałem, pewnie nie jeden. Nie nałożona natomiast jest na mnie kara, o której mówisz. Fotografowanie to moje hobby i sposób na zarobienie pieniędzy.
6)Nie zabierają. Czasami nawet od nich dostaję, jak jestem bardzo głodny i moje trzy bułki mi nie starczają.
7)Oba morza widzę. Zarówno moje jak i innych. W przypadku tego pierwszego, staram się jednak zachować umiar i pewien poziom. Jeżeli mi nie wychodzi, to przyznaję się do błędu.
8 )Możesz podpowiedzieć, stosując się przy tym do ogólnie przyjętych regulaminów poszczególnych działów :
Cytat Zamieszczone przez Regulamin "Nasze Fotografie"
8. Na forum "Nasze fotografie" dopuszczalne są jedynie dyskusje na temat prezentowanych zdjęć i techniki ich wykonania. Zabronione są dyskusje na temat sprzętu, abstrahujące od głównego tematu wątku.
( http://canon-board.info/announcement.php?f=43&a=17 )
9)Widzę : czasami trzeba, czasami nie wyjdzie, ale umiem przyznać się do błędu.

Czekam na kolejne pytania...