Zapraszam do wypowiadania się tu na mój temat. Komentarze odnoszące się do moich zdjęć proszę umieszczać w wątkach przynależących do działu "Nasze Fotografie".
Zapraszam do wypowiadania się tu na mój temat. Komentarze odnoszące się do moich zdjęć proszę umieszczać w wątkach przynależących do działu "Nasze Fotografie".
Co?
Jaki to ma związek z fotografią?
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
Jakiś ma. Robię zdjęcia. A tak na serio, to krucjata przeciwko mnie trwa w każdym z moich wątków* i po prostu chciałem stworzyć jakiś przytułek dla tych wszystkich komentarzy, które nie są związane ze zdjęciami, a traktują bezpośrednio o mnie, moim podejściu do fotografowania, do życia, o mojej sytuacji rodzinnej, wyżywieniu, długości mojego członka...
( * - patrz na przykład post : http://canon-board.info/showpost.php...&postcount=164
Szczególnie polecam fragment :)
Ostatnio edytowane przez micles ; 08-05-2009 o 18:24
Daje temu tematowi 30min az ktos go nie sprzatnie, nawet w HP ma byc cos o fotografii, tak by kazdy mogl zalozyc sobie watek i kazdy moglby go oceniac, ale od tego jest fotka.pl... Sorry Micles ale to nie ma prawa bytu na tym forum...
P.S wogole to bez sensu opinie znasz z reguly sa takie same badz podobne..
Ostatnio edytowane przez iktorn92 ; 08-05-2009 o 18:37
Chyba dopadło Cię samouwielbienie. Myślisz, że nie mamy co robić, tylko analizować Twą personę? Są ważniejsze osoby w moim życiu. W piłkę se zagraj albo coś :-)
Nie startujesz czasem w wyborach do PE. Wygląda mi to na frajerską kampanię wyborczą!? A myślę, że to forum jest jak najdalej od tego paskudztwa!?
Wiec daj sobie spokój!
Opinia? Na Twój temat?
Odbija Ci ostatnio od tej matury chyba..![]()
Micles......... Ale Ty jesteś głupi. Żal, przewietrz się chłopie.
Kiedy przechodzę obok psiego gówna na trawniku, to po prostu idę dalej. Nie zastanawiam się nad nim, nie polecam go w całości ani we fragmentach innym. Trawniki są u nas strasznie zasrane i nie mam nadziei na to, że uda mi się zmienić ten stan rzeczy. Bo to kwestia mentalności społeczeństwa. Więc po prostu na pewne rzeczy staram się nie zwracać uwagi. Polecam!
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie