Pokaż wyniki od 1 do 10 z 48

Wątek: Opinie na temat miclesa

Mieszany widok

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Jakiś ma. Robię zdjęcia. A tak na serio, to krucjata przeciwko mnie trwa w każdym z moich wątków* i po prostu chciałem stworzyć jakiś przytułek dla tych wszystkich komentarzy, które nie są związane ze zdjęciami, a traktują bezpośrednio o mnie, moim podejściu do fotografowania, do życia, o mojej sytuacji rodzinnej, wyżywieniu, długości mojego członka...

( * - patrz na przykład post : http://canon-board.info/showpost.php...&postcount=164

Szczególnie polecam fragment :
    Cytat Zamieszczone przez maksymiuk Zobacz posta
    czy Ty nie masz jakiś kompleksów... np. małego prącia... albo, czy Cię nie biją za mocno w domu...?
    A może przegrałeś zakład i za karę "masz zostać "fotografiem/fotografikiem" (specjalnie dla Ciebie 2 opcje, żebyś mógł poszukać szybko w wikipedii i wstawić link przy swojej ripoście...)? A może w szkole koledzy zabierają Ci kanapki....?
    )
    Ostatnio edytowane przez micles ; 08-05-2009 o 18:24

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Szczególnie polecam fragment [...]
    Kiedy przechodzę obok psiego gówna na trawniku, to po prostu idę dalej. Nie zastanawiam się nad nim, nie polecam go w całości ani we fragmentach innym. Trawniki są u nas strasznie zasrane i nie mam nadziei na to, że uda mi się zmienić ten stan rzeczy. Bo to kwestia mentalności społeczeństwa. Więc po prostu na pewne rzeczy staram się nie zwracać uwagi. Polecam!
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Uprawnienia umieszczania postów