Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 48

Wątek: Opinie na temat miclesa

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Co jak co, ale nie pozwolę obrażać mojego (...) A przynajmniej nie w dziale Nasze Fotografie... Myślę, że Hydepark jest już bardziej adekwatnym miejscem na takie sprawy.
    A ja myslę, że pralnia. Niemniej uważam, że pomysł na ten wątek wcale nie jest taki głupi jak mogłoby sie pierwotnie wydawać.
    Jesli chodzi o dowartościowanie, to nie widziałem jeszcze nikogo, kto dowartościowywałbym się bluzgami, (chyba że masochista) a takich opinii raczej bym się tu spodziewał.
    Btw Micles nie zalozył tego wątku dla siebie tylko dla innych, którzy nie mogąc ugryźć się w język musieliby napisać coś o nim a nie o zdjęciach. Jakby nie patrzeć, to często OT o Miclesie wywiązuje się od samych komentujących, którzy widząc jakiś post Miclesa, w którym on sam wypowiedział się o zdjęciu uważają go za zaczepny i muszą napisac co o tym myślą. Ot taki MacGyver* w wątku Altowiolistki.

Pozdrawiam

*Oczywiście podobnie komentujących jest więcej, ale post Mac'a jakoś zapadł mi w pamięć;-)
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolaj Zobacz posta
    Dlaczego Hydepark a nie Sralnia?
    A może być i Sralnia, whatever. Ważne żeby było, żebym w razie co mógł odesłać zarówno bluzgaczy jak i wychwalaczy w odpowiednie miejsce.

Slider : dziękuję za poparcie, pomagasz mi przetrwać w tych trudnych chwilach

Tak więc jeżeli wątek ma wylecieć z działu Hydepark (aczkolwiek jedynym zapisem ograniczającym tematy zaprezentowane na jego łamach jest zapis odnośnie powiązania tematu z fotografią, który niejako JEST (przynajmniej dla mnie)), to uprzejmie proszę o przeniesienie go do działu Pralnia, a nie usunięcie. Roboty co prawda jest więcej, bo trzeba ze dwa razy więcej kliknąć myszką, ale proszę bardzo grzecznie i serdecznie...
    Ostatnio edytowane przez micles ; 08-05-2009 o 20:06

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Wiesz micles aby połączyć ten wątek z fotografią może powinieneś dołączyć zdjęcie?:-D
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Wiesz micles aby połączyć ten wątek z fotografią może powinieneś dołączyć zdjęcie?:-D
    Się robi :

Opinie na temat miclesa
    Jaki jest naprawdę?
    Co powinien zmienić w swoim postępowaniu?
    Czego w nim nienawidzisz, a za co go kochasz?

Wypowiedz się w wątku już dziś!

Początki nałogu
    Miasto
    warszafka

Domyślnie

Micles, bogiem na tym forum nie jesteś. Ale jak w każdej drużynie są gwiazdy i druga drużyna, z której takie Messi czy Krkicie wchodzą do składu pierwszego. Ty się przebijasz do pierwszego składu i masz przebłyski niesamowitej formy. A że plują, trudno, głowa do góry. Sztuką czasem sprawdzić czy czasem nie mają racji żeby w samouwielnienie nie wpaść

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    takich tekstów w swoim(w sumie nie moim, tylko hazana, jak całe forum) wątku tolerować nie będę
    Usuń konto.

Domyślnie

Problem w tym jest niestety drodzy canonierzy ze z jakiegos powodu atmosfera rozmowy na tym forum bardzo czesto nosi znamiona co najmniej zlosliwej...cala sytuacja z miclesem jest smieszna ale w nie dziwie mu sie ze "pobiegl sie poskarzyc" bo ja bym tez nie byl zadowolony gdyby jakas *******a zza klawiatury komputera probowala robic mi zlosliwe przytyki dotyczyczace mojego fizysu czy rodziny. Jak rozumiem mamy rozmawiac o fotografii na tym forum. Milces: inna sprawa jest to, ze w jakis sposob sam prowokujesz ludzi do negatywnych reakcji(co nie usprawiedliwia niektorych zalosnych atakow na Ciebie)- widac ze inteligentna z Ciebie chlopina i masz spora teoretyczna wiedze o fotografii ale (wybacz mi) ni cholere sie to na Twoje zdjecia nie przeklada. Mam wrazenie ze czasami krytykujesz DUZO lepszych od siebie i zwyczajnie ich to wk... Nie chce sie z nikim spierac specjalnie, w moim poscie nie ma zlosliwosci to jest jedynie obserwacja czlowieka "z zewnatrz". I wytlumaczmy sobie: ja zdjec robic nie umiem, zaczynam dopiero i zdaje sobie z tego dobrze sprawe wiec jezeli ktos odbije pileczke ze **** nie fotograf sie wypowiada to przytakne

Bywalec
    Miasto
    3City

Domyślnie

micles....kurde wystawiasz fotki prosisz o komenty....ludzie ci pisza czasem jakies rady podrzuca a ty (tak to ja odbieram przynajmniej) odpisujesz jakbys mial zawsze racje i ze twoja wizja jest taka i jedynie sluszna....
    fakt ze widac ludzie zaczeli byc cieci i szukaja tylko haczyka zeby sie przyczepic ale po czesci sam sobie to zgotowales...

poza tym czesto krytykujesz ludzi ktorzy zdecydowanie lepiej foca niz ty...
    oczywiscie mozesz seoja opinie wyrazic ale nie w taki sposob co ty robisz...

czasem szukajac zrodla problemu szukamy wszedzie ale nie najblizej siebie ;]

warto to przemyslec mim zdaniem
    Ostatnio edytowane przez Shutterway.pl ; 08-05-2009 o 20:47

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Na początku wątek przypominał mi scenę z gadaniem do szafy z filmu Miś http://www.youtube.com/watch?v=DhecpGGOP40 a teraz przypomina Księgę Kondolencyjną.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Jak Hydepark, to Hydepark :
    Cytat Zamieszczone przez [micles} Reportaż / Wydarzenie / Street
    Reklamy Google Matura Z Polskiego Matura 2009 Matura Klucz Matura Odpowiedzi Powiekszanie Penisa
    "Nawet w takich burzliwych sytuacjach, Oni, Oni są czujni, dopasowują reklamy do każdej zawartości, Oni, Oni... Oni chcą mi pomóc! Dziękuję Wam GOOGLE!"

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów