Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: szukam kogos z kontem Ebay w USA - zaplace

Mieszany widok

Bywalec Awatar czarny1999
    Miasto
    Leicester

Domyślnie szukam kogos z kontem Ebay w USA - zaplace

witam
    poniewaz sprzedawaca na amerykanskim ebayu nie sprzedaje poza USA/Canade poszukuje kogos kto ma zalozone tam konto - sam mam konto w UK (100% pozytywow jesli mialo by to komus ulatwic decyzje ) Zaplace za pomoc. - wiecej szczegolow osoby zainteresowane. piszcie prosze na PW, gg 4854287, albo podajcie swoj nr tel - zadzwonie
    pozdrawaim

Dopiero zaczyna
    Miasto
    USA N.Jersey

Domyślnie

ja mam

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Przecież to jest bez znaczenia - liczy się adres wysyłki najprawdopodobniej bo ebay'owe konta są e-bay wide. Ja mam w US i jedyne zakupy robiłem właśnie tam, a konto działa wszędzie indziej (co.uk i pl).
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Miasto
    Leicester

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Krzychu Zobacz posta
    Przecież to jest bez znaczenia - liczy się adres wysyłki najprawdopodobniej bo ebay'owe konta są e-bay wide. Ja mam w US i jedyne zakupy robiłem właśnie tam, a konto działa wszędzie indziej (co.uk i pl).
    w tym sensie to rzeczywiscie nie ma zanczenia, ale jak sam napisales liczy sie adres przesylki - moj jest do UK a sprzedawca WYMAGA konta zarejestrowanego w US (US confirmed Pay Pall Adress), jesli ktos ma takowe to prosze o pomoc i dziekuje za szybki odzew
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    jesli na pomoc zdecyduje sie ktorys z forumowiczow z dlugim stazem - to zeby nie bylo obaw o moje intencje - przeleje zaliczek na ich konto Pay Pall, na przedmiot ktory che kupic, jak juz wspominalem za pomoc zaplace.
    w przypadku osoby z krotszym starzem przeleje na ich konto Pay Pall 100$ zeby nie bylo mowy o jakims narazaniu na koszty (przedmiot ma na chwile obecna cene w granicy 111$ i okolo dobe do konca)
    pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez czarny1999 ; 07-05-2009 o 16:13 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie Awatar jinks
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Nie wiem, czy próbowałeś, ale czesto kontakt ze sprzedającym i wyjaśnienie sytuacji pomagają. Jeśli twój adres paypal jest potwierdzony w UK to myślę, że są spore szanse na to, że jednak gość się zgodzi na takie małe odstępstwo od reguły.
    Druga sprawa jeśli nawet znajdziesz kogoś z takim kontem sprzedający może odmówić wysyłki na adres inny niż - paypal confirmed (but only in US). Myśle, że kontakt mailowy w tym przypadku to priorytet bez względu na to, kto miałby Ci licytować.
    Miłego dnia
    moja www

Miasto
    Leicester

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jinks Zobacz posta
    Nie wiem, czy próbowałeś, ale czesto kontakt ze sprzedającym i wyjaśnienie sytuacji pomagają. Jeśli twój adres paypal jest potwierdzony w UK to myślę, że są spore szanse na to, że jednak gość się zgodzi na takie małe odstępstwo od reguły.
    Druga sprawa jeśli nawet znajdziesz kogoś z takim kontem sprzedający może odmówić wysyłki na adres inny niż - paypal confirmed (but only in US). Myśle, że kontakt mailowy w tym przypadku to priorytet bez względu na to, kto miałby Ci licytować.
    pierwsze co zrobilem, ale sprzedajacy nie wysyla poza US - sklep w sumie to jest i nie zalezy to chyba od zadnego z pracownikow, tylko takie maja zasady - tak ze nie bawili sie specjalnie w polemike - ('sorry, no')

piterusa jak bys mogl sie ze mna skontaktowac na gg, PW - to sa Twoje rejony
    pozdrawaim

Uprawnienia umieszczania postów