Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: [Kotlina klodzka] Kopalnia zlota w Zlotym Stoku

Domyślnie

ogrod bajek szkoda czasu ,bylem widzialem ale wodospad warto mu poswiecic troche czasu. Jest mozliwosc podejsc pod wodospad od dolu ,idac brzegiem . Przypadek sprawil ze nie mialem wtedy sprzetu ale kiedys tam wroce...

Początki nałogu
    Miasto
    mysłowice

Domyślnie

ja nigdzie nie biorę lampy bo nie mam :razz: . jak bym miał to i tak nic nie da w kopalni. niedaleko po czeskiej stronie masz dwie jaskinie, przejście w paczkowie chyba. tam jedź, jest supeeeeer
    canon

Uzależniony Awatar ElSor
    Miasto
    Ozimek (OPO)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piotrthx Zobacz posta
    ogrod bajek szkoda czasu ,bylem widzialem ale wodospad warto mu poswiecic troche czasu. Jest mozliwosc podejsc pod wodospad od dolu ,idac brzegiem . Przypadek sprawil ze nie mialem wtedy sprzetu ale kiedys tam wroce...
    Ogrod dla mnie tak samo - szkoda zachodu ale za to mojej sie podobal. Wodospadzik jednak byl dosyc fajny ale moje zdjecia raczej do albumu sie tylko nadaja ;-)

Cytat Zamieszczone przez irekaro Zobacz posta
    ja nigdzie nie biorę lampy bo nie mam :razz: . jak bym miał to i tak nic nie da w kopalni. niedaleko po czeskiej stronie masz dwie jaskinie, przejście w paczkowie chyba. tam jedź, jest supeeeeer
    Lampa w jakskini na ISO 800 i wiecej da i to duzo (oczywiscie przy odpowiednio jasnym obiektywie).
    A jakiesz szczegoly odnosnie jakin moze posiadasz (moze byc na PW) bo niebawem sie chyba znow wybiore w tamte rejony (na kilka dni i blizej Skalnego Miasta) a Paczkow mam po drodze.
    A490+SDK
    Galeria CB | Sport CB || PhotoShop jest jak cebula . . . ma warstwy

Zablokowany

Domyślnie

myślę że ciekawie by mogły wyjść HDRy w jaskini-no ale to juz statyw...

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów