ogrod bajek szkoda czasu ,bylem widzialem ale wodospad warto mu poswiecic troche czasu. Jest mozliwosc podejsc pod wodospad od dolu ,idac brzegiem . Przypadek sprawil ze nie mialem wtedy sprzetu ale kiedys tam wroce...
ogrod bajek szkoda czasu ,bylem widzialem ale wodospad warto mu poswiecic troche czasu. Jest mozliwosc podejsc pod wodospad od dolu ,idac brzegiem . Przypadek sprawil ze nie mialem wtedy sprzetu ale kiedys tam wroce...
ja nigdzie nie biorę lampy bo nie mam :razz: . jak bym miał to i tak nic nie da w kopalni. niedaleko po czeskiej stronie masz dwie jaskinie, przejście w paczkowie chyba. tam jedź, jest supeeeeer
canon
Ogrod dla mnie tak samo - szkoda zachodu ale za to mojej sie podobal. Wodospadzik jednak byl dosyc fajny ale moje zdjecia raczej do albumu sie tylko nadaja ;-)
Lampa w jakskini na ISO 800 i wiecej da i to duzo (oczywiscie przy odpowiednio jasnym obiektywie).
A jakiesz szczegoly odnosnie jakin moze posiadasz (moze byc na PW) bo niebawem sie chyba znow wybiore w tamte rejony (na kilka dni i blizej Skalnego Miasta) a Paczkow mam po drodze.
myślę że ciekawie by mogły wyjść HDRy w jaskini-no ale to juz statyw...